Gigi Becali, atacat din nou: „Nenorocitul se îneacă la mal, în pofida mătăniilor de om prost pe care le tot bate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali are parte numai de ghinioane în ultima vreme

Patronul Stelei, Gigi Becali, nu prea are motive de bucurie de când a ieşit din închisoare. Pe lângă faptul că Steaua n-a reuşit să mai bată pe nimeni în campionat, latifundiarul din Pipera este atacat întruna şi de unul dintre foştii săi prieteni.

Este vorba despre Corneliu Vadim Tudor, cel care a fost alături de Becali la alegerile europarlamentare din anul 2009. Becali a candidat atunci pe listele Partidului România Mare şi a obţinut mandatul de europarlamentar. Ulterior, cei doi au fost aproape de a colabora şi în 2012, dar în cele din urmă latifundiarul a candidat la alegerile parlamentare pe listele Uniunii Social Liberale. Acum, Vadim nu pierde nicio ocazie pentru a-l ataca pe Becali în paginile publicaţiilor pe care le patronează, “Tricolorul” şi “România Mare”. “Ştiaţi că Mircea Cărtărescu a rugat-o pe Laura Codruţa Kövesi să-l bage, şi pe el, la puşcărie, ca să poată scrie şi tipări nişte cărţi? Mamutul şi-a bătut joc de George Copos şi Gigi Becali, care au scris 5 şi, respectiv, 3 cărţi la pîrnaie într-un singur an (în realitate, le-au scris alţii). Asta-i ţara în care trăim”, a notat “Tribunul” în “Tricolorul” de astăzi. 

“Încă o bătaie a lui Dumnezeu pe cocoaşa prefăcutului Gigi Becali. Şi asta chiar în Joia Mare. Ce s-a întîmplat? Proaspăt ieşit din puşcărie, şmecherul a asistat la cea mai usturătoare înfrîngere a echipei Steaua, pe care o înhăţase cu japca: aceasta a fost învinsă, la Bucureşti, de Petrolul Ploieşti, printr-un gol marcat în… ultimul minut! E a nu ştim cîta oară cînd nenorocitul ăsta se îneacă la mal, în pofida mătăniilor de om prost pe care le tot bate. * În «Gazeta Sporturilor» a apărut un articol trist: «Adevăratul motiv pentru care cel mai bun stelist în 2015 a lipsit cu Petrolul: Prepeliţă, eliminat de Becali!». Şi aşa se face că Steaua a pierdut meciul. Mai bine rămînea în puşcărie cretinul ăla”, notase Vadim şi în ultimul număr al revistei “România Mare”.