Gest superb al Alexandrei Dulgheru: le-a cerut scuze suporterilor că a bătut-o pe favorita lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra Dulgheru le cere scuze fanilor

În prima săptămănă de tenis a anului, Alexandra Dulgheru e singura româncă ajunsă în sferturile de finală ale unui turneu. Pe Alex o aşteaptă un meci extrem de dificil, cu daneza Caroline Wozniacki.

Dulgheru s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Auckland va juca dimineaţa devreme cu daneza Caroline Wozniacki, favorita principală a competiţiei.
Am început cu cinci românce săptămâna de tenis, am rămas cu una singură, Alexandra Dulgheru. La Auckland, în Noua Zeelandă, Alexandra a învins-o pe localnica Marina Erakovici, scor 7-6, 6-3, şi le-a cerut scuze spectatorilor pentru dezamăgirea provocată. “Oricum, e bine să joci cu oameni în tribune, să nu te simţi singur”, a glumit Dulgheru , care a câştigat 5.900 de dolari pentru că a atins sferturile de finală şi va acumula îndeajuns de multe puncte încât să urce de pe locul 69 între primele 60.
Mâine dimineaţa, Dulgheru porneşte cu şansa a doua în faţa Carolinei Wozniacki, daneza care a mai bătut-o de trei ori, ultima oară în finala de la Kuala Lumpur de anul trecut. În plus, Wozniacki a mers ceas până la ora partidei cu Alexandra şi este favorita numărul unu a întrecerii, după ce Venus Williams şi Ana Ivanovici au fost învinse.
Tot la Auckland, o surpriză frumoasă a fost eliminarea Svetlanei Kuzneţova de către austriaca Tamira Paszek, eleva şi partenera de viaţă a lui Andrei Pavel. Paszek a trecut cu 6-2, 6-3 de mult mai titrata ei oponentă şi urmează să joace în sferturi cu Kirsten Flipkens, din Belgia.

La Shenzen contăm doar la dublu
@ În China, favorita numărul trei a întrecerii, Irina Begu a abandonat în setul al doilea al partidei cu Anna-Lena Friedsam, din Germania, acuzând dureri la genunchi. Irina mai ceruse o dată intervenţia medicului, în primul set, pe care l-a şi pierdut cu 7-5.
@ Tot la Shenzen, Monica Niculescu a cedat în două seturi în faţa jucătoarei maghiare Timea Babos şi a irosit oportunitatea unui meci în sferturi cu Eugenie Bouchard. Monica e în semifinale la dublu, alături de Vania King, din SUA, şi urmează să joace împotriva dublului românesc Andreea Mitu – Patricia Ţig. Cel puţin o româncă va fi, aşadar, în finala de la dublu.
Simona a ajuns la Sydney
Simona Halep a lăsat în urmă accidentarea de la tendonul lui Ahile şi a ajuns deja la Sydney, gazda următorului turneu australian. După retragerea de la Brisbane, planul e ca Halep să joace măcar un meci-două înaintea Grand Slamului de la Melbourne – Australian Open.

Mai multe pentru tine:
Tânărul care a primit premiul „Studentul român al anului în străinătate”. „Subliniază importanța cercetării mele“
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Sorana Cîrstea, învinsă fără drept de apel de Iga Swiatek, în turul al treilea la Madrid. Ce a spus poloneza
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
Macron creionează o nouă viziune despre Europa: „Regulile jocului s-au schimbat”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă