Gest superb al Alexandrei Dulgheru: le-a cerut scuze suporterilor că a bătut-o pe favorita lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra Dulgheru le cere scuze fanilor
Alexandra Dulgheru le cere scuze fanilor

În prima săptămănă de tenis a anului, Alexandra Dulgheru e singura româncă ajunsă în sferturile de finală ale unui turneu. Pe Alex o aşteaptă un meci extrem de dificil, cu daneza Caroline Wozniacki.

Dulgheru s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Auckland va juca dimineaţa devreme cu daneza Caroline Wozniacki, favorita principală a competiţiei.
Am început cu cinci românce săptămâna de tenis, am rămas cu una singură, Alexandra Dulgheru. La Auckland, în Noua Zeelandă, Alexandra a învins-o pe localnica Marina Erakovici, scor 7-6, 6-3, şi le-a cerut scuze spectatorilor pentru dezamăgirea provocată. “Oricum, e bine să joci cu oameni în tribune, să nu te simţi singur”, a glumit Dulgheru , care a câştigat 5.900 de dolari pentru că a atins sferturile de finală şi va acumula îndeajuns de multe puncte încât să urce de pe locul 69 între primele 60.
Mâine dimineaţa, Dulgheru porneşte cu şansa a doua în faţa Carolinei Wozniacki, daneza care a mai bătut-o de trei ori, ultima oară în finala de la Kuala Lumpur de anul trecut. În plus, Wozniacki a mers ceas până la ora partidei cu Alexandra şi este favorita numărul unu a întrecerii, după ce Venus Williams şi Ana Ivanovici au fost învinse.
Tot la Auckland, o surpriză frumoasă a fost eliminarea Svetlanei Kuzneţova de către austriaca Tamira Paszek, eleva şi partenera de viaţă a lui Andrei Pavel. Paszek a trecut cu 6-2, 6-3 de mult mai titrata ei oponentă şi urmează să joace în sferturi cu Kirsten Flipkens, din Belgia.

dulgheru

La Shenzen contăm doar la dublu
@ În China, favorita numărul trei a întrecerii, Irina Begu a abandonat în setul al doilea al partidei cu Anna-Lena Friedsam, din Germania, acuzând dureri la genunchi. Irina mai ceruse o dată intervenţia medicului, în primul set, pe care l-a şi pierdut cu 7-5.
@ Tot la Shenzen, Monica Niculescu a cedat în două seturi în faţa jucătoarei maghiare Timea Babos şi a irosit oportunitatea unui meci în sferturi cu Eugenie Bouchard. Monica e în semifinale la dublu, alături de Vania King, din SUA, şi urmează să joace împotriva dublului românesc Andreea Mitu – Patricia Ţig. Cel puţin o româncă va fi, aşadar, în finala de la dublu.
Simona a ajuns la Sydney
Simona Halep a lăsat în urmă accidentarea de la tendonul lui Ahile şi a ajuns deja la Sydney, gazda următorului turneu australian. După retragerea de la Brisbane, planul e ca Halep să joace măcar un meci-două înaintea Grand Slamului de la Melbourne – Australian Open.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite