Franz Beckenbauer e ambasadorul global al Programului Fotbal pentru Prietenie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Franz Beckenbauer

Ambasadorul Global al programului internaţional de responsabilitate socială pentru copii Fotbal pentru Prietenie, Franz Beckenbauer, va participa la evenimentele finale din cadrul programului.

Acestea se vor desfăşura în perioada 28 mai – 2 iunie 2019 în Madrid, fiind organizate în jurul finalei UEFA Champions League. În cadrul programului Fotbal pentru Prietenie, Franz Beckenbauer va împărtăşi experienţa lui sportivă cu tinerii participanţi, ca un adevărat mentor şi antrenor pentru aceştia.

"Este o onoare să fiu parte din programul internaţional Fotbal pentru Prietenie, organizat de Gazprom. Valorile promovate de participanţii din atâtea ţări sunt nemuritoare: fără egalitate, compasiune sau dreptate nu putem spune că trăim într-o lume echilibrată. Să aduci împreună copiii din atâtea ţări, care lucrează în echipă şi comunică unii cu alţii, învaţă să vorbească aceeaşi limbă – fotbalul, este un lucru extraordinar şi reprezintă cheia succesului în viaţă, indiferent dacă aceşti copii vor alege o carieră în fotbal sau în orice alt domeniu”, a declarat Ambasadorul Global al Programului Fotbal pentru Prietenie, Franz Beckenbauer.

Peste 800 de participanţi din peste 50 de ţări din Europa, Asia, Africa, America de Nord şi de Sud vor participa la ediţia de anul acesta a programului.