FOTO Steaua şi Napoli, la ultimul antrenament de dinaintea partidei de mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua şi Napoli s-au antrenat aseară pentru ultima oară înaintea partidei de mâine, de la ora 20.00, transmisă în direct pe Pro TV.

INCREDIBIL! Bişniţarii vând biletele pentru meciul Steaua-Napoli mai ieftin

Walter Mazzarri, antrenor Napoli: „Se câştigă greu pe terenul Stelei!"

Napoli va folosi rezervele în Ghencea

Bănel Nicoliţă: "Ne bucurăm că avem un antrenor stabil acum"

Pe o ploaie mocănească, italienii s-au pregătit pe stadionul central, pe care se va disputa şi meciul, în timp ce steliştii au efectuat şedinţa pe terenul 6 din complexul Ghencea. În criză de rezultate, dar şi de timp, „Fiara" vrea să îi dea echipei o altă faţă. „Sper ca băieţii să-şi schimbe comportamentul. Avem jucători de calitate, însă cu o asemenea atitudinea nu se pot obţine rezultatele dorite", a avertizat tehnicianul.

Schimbările lui Lăcă nu se vor opri însă aici. Fostul mare jucător va efectua modificări şi în formaţia de start, urmând a alinia o altă echipă faţă de cea pe care au trimis-o în teren predecesorii săi, Ilie Dumitrescu şi Edi Iordănescu. „Sistemul de joc nu îl voi schimba pentru acest meci, am avut doar o zi la dispoziţie până acum, însă vor apărea şi alte nume în primul unsprezece. În plus, noi, cei din staff-ul tehnic, vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a-i aduce pe fotbalişti la un nivel psihic ridicat", a completat Lăcătuş.

Şi peninsularii vor menaja câţiva titulari la partida de astăzi.

Portarul italienilor, Morgan De Sanctis, a declarat că echipa sa va lupta pe toate fronturile în acest an: "Este o experienţă nouă. Avem un lot numeros, nu contează cine intră pe teren, vom lupta pe toate fronturile şi sperăm să fim în cupele europene şi la anul".