FOTBAL: Bergodi: "Unirea are 50 la sută şanse la Sevilla"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Bergodi: "Unirea are 50 la sută şanse la Sevilla"

Antrenorul echipei Steaua, Cristiano Bergodi, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia Unirea Urziceni are şanse egale cu FC Sevilla în prima partidă a elevilor pregătiţi de Dan Petrescu în Liga Campionilor, reamintind rezultatul grupării CFR de la Roma, în sezonul precedent.

"Unirea şi Sevilla au şanse 50/50 la sută în meciul din Liga Campionilor. Eu sper ca Unirea să facă un joc bun. Şi CFR a câştigat la Roma şi câţi se aşteptau la acest rezultat? Însă se poate întâmpla orice. Aste nu înseamnă că va fi uşor pentru Unirea", a spus Bergodi.

Fundaşul central al echipei Steaua, Ionuţ Rada, consideră că debutul în Liga Campionilor pentru unii jucători ai formaţiei Unirea Urziceni poate să-i determine să se autodepăşească. "Pentru mulţi jucători de la Unirea va fi un debut în Liga Campionilor meciul cu Sevilla. Asta poate să-i determine să se autodepăşească şi să facă un meci bun", a spus Ionuţ Rada.

CFR Cluj a câştigat, scor 2-1, în deplasare, meciul de debut în Liga Campionilor, în sezonul 2008/2009, în compania formaţiei din Italia, AS Roma.

Unirea Urziceni debutează în Liga Campionilor, miercuri, de la ora 21.45, în deplasare, pe terenul echipei FC Sevilla.