Firicel Tomai, dezvăluiri despre transfomarea Soranei! Ce spune despre relaţia sentimentală cu Ion Ion Ţiriac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea în vârstă de 31 de ani reuşeşte un sezon excelent pe zgură, iar fostul antrenor al Simonei Halep şi al lui Victor Hănescu a vorbit despre motivele din spatele acestei ascensiuni.

Sorana Cîrstea traversează una dintre cele mai bune perioade ale carierei sale. În acest an, ea a câştigat deja un titlul (Istanbul) şi a jucat o finala (Strasbourg), iar acum este calficată în optmilie de finală ale celui de al doilea turneu de Grand Slam al anului, urmând să o întâlnească, duminică, pe slovena Tamara Zidansek (85 WTA).

Firicel Tomai, antrenor care a lucrat în trecut cu Simona Halep şi Victor Hănescu, a vorbit, la Digisport, despre factorii care au facilitat revirimentul carierei sportivei şi crede că relaţia cu Ion Ion Ţiriac este unul dintre principale motive ale transformării acesteia.  

"Sunt câteva motive care au ajutat-o şi o influenţează pozitiv. Cel mai important cred că este relaţia de prietenie, relaţia sentimentală cu Ion Ion Ţiriac. Cred că i-a dat multă linişte, a ajutat-o să scape de presiune, de multe gânduri. Să ai un om ca Ion lângă tine... nu văd ce probleme n-ar putea să rezolve, în afara unei boli sau ceva de genul ăsta. Are acces la absolut tot ce doreşte, atât ca tenis, cât şi ca orice informaţie.

Mergând mai departe, antrenorul Cruciat cunoaşte bine meseria, a avut răbdare să stea lângă ea, deşi au fost acele discuţii la turnee, unde au comentat puţin fanii.

Întoarcerea lui Teo Cercel e iarăşi un lucru pozitiv. Ea a mai lucrat cu Teo, când eu lucram cu Simona. Au fost nişte schimbări succesive şi a revenit la echipa pe care şi-o dorea. Un alt aspect important este schimbarea rachetei, care îi vine foarte bine jocului ei.", a spus Firicel Tomai.