Fiorentina şi AS Roma încep mâine campionatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiorentina lui Adrian Mutu, adversară a Stelei în grupa F a Ligii Campionilor, începe abia în acest weekend noul sezon de Serie A. Echipa lui Cesare Prandelli joacă pe teren propriu cu

Fiorentina lui Adrian Mutu, adversară a Stelei în grupa F a Ligii Campionilor, începe abia în acest weekend noul sezon de Serie A.

Echipa lui Cesare Prandelli joacă pe teren propriu cu Juventus, într-un meci transmis de Boom Sport One de la ora 21.30. Toscanii încep campionatul cu gândul la Liga Campionilor.

Antrenorul Cesare Prandelli a declarat că echipa lui s-a ales cu o grupă dificilă, alături de Bayern, Steaua şi Lyon. "Cu siguranţă este o grupă foarte dificilă, cu adversari puternici. Va fi fantastic să-i înfruntăm cu determinarea noastră obişnuită. Suntem gata să mergem la victorie peste tot", a spus Prandelli.

"Liga I e mai slabă"

În schimb, fostul fotbalist italian Giovanni Galli vede o grupă accesibilă pentru italieni. "Pentru Fiorentina meciurile cu Steaua vor fi fundamentale.

Campionatul român este mai slab şi cei mai buni jucători români evoluează în străinătate. Singura dificultate pe care o va avea Fiorentina în meciul cu Steaua va fi stadionul din Bucureşti. Nu este uşor să joci acolo: publicul este fierbinte", a declarat Galli.

Prima adversară a campioanei CFR Cluj în Liga Campionilor, AS Roma, are un meci mai uşor în prima etapă din campionatul italian, cu cei de la Napoli (18.00, Boom Sport One).