FC Timişoara va juca un amical cu divizionara secundă ACU Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Divizionara secundă ACU Arad şi-a întărit lotul cu cinci tineri jucători de la FC Timişoara, în urma unui protocol semnat cu trupa lui Marian Iancu: Cobliş, Sava, Zaluschi, Adi Popa şi Magdaş.

„Dacă Duşan Uhrin mai renunţă cumva la vreun fotbalist până la începerea returul, îl vom primi cu braţele deschise la noi", a declarat preşedintele executiv al grupării din Aradul Nou, Geta Onu. „Exact pe 15 februarie vom merge la Gottlob, în judeţul Timiş, pentru un test cu prima echipă a lui Poli, antrenată de domnul Uhrin Jr. Ne vom da seama mai bine de potenţialul nostru", a mai precizat Onu.

Despre ACU Arad

ACU Arad a luat fiinţă în anul 1995. Cu Marcel Coraş pe banca tehnică, ACU a ocupat la finele sezonului 2003-2004 locul 13 în seria a treia a Diviziei B. Alte performanţe notabile sunt participările în şaisprezecimile Cupei României, în sezoanele 2003-2004, 2007-2008 şi 2010-2011. În stagiunea actuală au fost la un pas să o elimine din competiţie pe campioana en-titre, CFR Cluj. Sponsorul principal al arădenilor este Universitatea de Vest „Vasile Goldiş" din Arad, condusă de inimosul rector Aurel Ardelean, un recunoscut microbist.