Elina Svitolina a câştigat turneul de la Dubai. Doar trei jucătoare de tenis au mai reuşit performanţa ucrainiencei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elina Svitolina

Ucraineanca Elina Svitolina a devenit a treia jucătoare care şi-a apărat cu succes titlul la turneul WTA de la Dubai.

În finala turneului de la Dubai, Elina Svitolina a învins-o cu scorul de 6-4, 6-0 pe rusoaica Daria Kasatkina. Astfel, ucraineanca a ajuns la 7 finale consecutive câştigate şi la al 11-lea titlul cucerit în WTA. Acesta e al doilea trofeu obţinut în 2018, fiind la egalitate din acest punct de vedere cu Karolina Pliskova.

Svitolina a devenit a treia jucătoare din istorie care îşi apără titlul la Dubai, după ce în trecut au mai reuşit acelaşi lucru Justine Henin şi Venus Williams.

De luni, Svitolina va ocupa locul 4 în ierarhia mondială, după Simona Halep, Caroline Wozniacki şi Garbine Muguruza.

Mai multe pentru tine:
Un gigant german deschide o fabrică în România și angajează circa 700 de oameni
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Schimbările ce vor avea lor din luna iulie pentru asociațiile de proprietari. Semnătura de care vor avea neapărat nevoie începând cu această dată
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Tragedie în sport: a murit David Wilkie
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Povestea fostului elev, acum profesor, care a fost arestat că a răspândit manifeste anticomuniste. După eliberare, s-a angajat ca salahor
A fost stabilită cauza morții bebelușului în vârstă de o lună, adus în stop cardio-respirator la Spitalul de Urgență Târgu Jiu
Un bărbat căruia i s-a extirpat din greșeală un plămân are de primit despăgubiri de 150.000 de euro de la Institutul Marius Nasta. Beatrice Mahler: „nu sunt fonduri”
Hidrocentrala Porţile de Fier III ar putea avea un impact semnificativ asupra mediului şi navigabilităţii
Scandal într-o școală din Târgu Jiu. Elevii dintr-o clasă pregătitoare refuză să mai meargă la cursuri din cauza unui coleg agresiv