Edilul Ploieştiului s-a deplasat în Antalya pentru a-i linişti pe jucătorii Petrolului. Primăria oraşului nu-şi retrage sprijinul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce în şedinţa Consiliului Local nu s-a putut lua decizia ca Primăria Ploieştiului să suspende plata bonusurilor de performanţă pentru club, edilul oraşului s-a deplasat în Antalya pentru a discuta cu jucătorii.

Venit în Antalya pentru a-i asigura personal pe jucătorii şi antrenorii Petrolului că insituţia pe care o conduce şi Consiliul Local vor finanţa în continuare echipa pe criterii de performanţă, primarul Ploieştiului, Iulian Bădescu, a asistat la partida de marţi după-amiază împotriva celor de la Kuban Krasnodar, câştigată de "lupi". Însoţit de patronul Dan Capră şi de directorul executiv Alexandru Crângu, edilul şef a făcut cunoştinţă la finele meciului cu Adrian Mutu şi l-a felicitat pe acesta pentru golul înscris. Conform contractului pe cinci ani, petroliştii încasează de la Primărie 2 milioane de euro dacă termină pe locurile 1-5 şi un milion de euro dacă termină pe locurile 6-10. Câştigarea Cupei României este răsplătită şi ea cu un milion de euro. Banii sunt destinaţi exclusiv premierii jucătorilor şi antrenorilor, care în campionat nu au prime de joc.