După demisia lui Alberto Zaccheroni, japonezii i-au găsit rapid înlocuitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După parcursul foarte slab de la Cupa Mondială, tehnicianul Japoniei, Alberto Zaccheroni a demisionat, iar locul său pe banca tehnică va fi luat de mexicanul Javier Aguiree.

Japonezii s-au reorientat rapid după ce selecţionerul Alberto Zaccheroni a demisionat de la cârma selecţionatei nipone. Potrivit presei japoneze, mexicanul Javier Aguirre, fostul antrenor al Mexicului şi al lui Espanyol Barcelona, îl va înlocui pe Zaccheroni.

Federaţia japoneză de fotbal i-a oferit lui Aguirre (55 ani) un contract pe 4 ani şi un salariu anual de 1,5 milioane euro, scrie publicaţia japoneză Nikkan Sports. Aguirre este cunoscut în lumea fotbalului drept un antrenor cu o experienţă bogată atât ca antrenor de naţională, cât şi ca antrenor al echipelor de club. El a antrenat în două rânduri Mexicul, în 2002 şi 2010, echipă pe care a calificat-o în optimile de finală. De asemenea, mexicanul a antrenat mai multe echipe din Spania, printre care Osasuna, Real Zaragoza sau Atletico Madrid.

Japonia a evoluat foarte slab la Cupa Mondială, terminând pe ultimul loc în în grupa C, cu un singur punct adunat din trei meciuri. Asiaticii au făcut un egal cu Grecia şi au fost învinşi de Coasta de Fildeş şi de Columbia.

Mai multe pentru tine:
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Cum a devenit salcia simbolul Floriilor. De la rituale sacre şi legende, până la medicină şi industrie
„Regele nu e bine deloc!” Planurile pentru înmormântarea lui Charles sunt schimbate chiar acum!
Jurgen Klopp, sfat pentru succesorul său, ales deja de Liverpool. „Cormoranii” intră într-o nouă eră
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”
Sebastian Burduja a venit pe motocicletă să-și depună candidatura la Primăria Capitalei VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
După Slănic Prahova, se întâmplă la Cluj. O stradă din municipiul Cluj-Napoca a luat-o la vale
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Polițiști la volan, instruiți cum să-i oprească pe vitezomani. „Noi aici nu facem școală de șoferi...” VIDEO