Drama unei mame acuzate de lesbianism: handbalista Alina Dobrin nu-şi poate lua copilul acasă, deşi instanţa i-a permis acest lucru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Dobrin, pe scările tribunalului

Handbalista Alina Dobrin, acuzată de soţul ei că este lesbiană, luptă din răsputeri pentru custodia fiului ei, David (7 ani).

Deşi Judecătoria sector 6 i-a încredinţat copilul până la soluţionarea procesului de divorţ, intentat de soţul ei, ea nu-l poate lua acasă pe David, deoarece soţul a făcut o contestaţie, care s-ar putea soluţiona abia în aprilie. În aceste condiţii micuţul va rămâne la tată.

"Copilul va rămâne cu tatăl lui fiindcă aceasta e dorinţa celui mic. Instanţa a stabilit ca micuţul să aibă domiciliul provizoriu la mama lui, până la finalizarea procesului de divorţ, însă încheierea de şedinţă nu are titlu executoriu. Am depus o contestaţie, care va fi discutată în 2 aprilie", a declarat pentru Click! Lenuţa Vasi Ioviţă, avocatul lui Robert Păcuraru. Cei doi soţi se vor revedea la judecătorie la 7 februarie, dată la care instanţa ar putea lua o decizie în cazul procesului de divorţ.

Robert Păcuraru i-a cerut divorţul Alinei Dobrin la sfârşitul lunii noiembrie 2012, acuzând-o de relaţii intime cu o colegă de la clubul de handbal. Cu toate că atunci era decis să câştige custodia exclusivă a copilului, pe parcursul procesului Păcuraru a devenit mai flexibil.