Djokovici, huiduit la French Open: Reacţia sârbului a enervat şi mai mult publicul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak Djokovici are nevoie de şapte victorii, în total, pentru un nou titlu, la French Open

Novak Djokovici (Serbia, 35 de ani, 1 ATP) a fost în categoria jucătorilor privilegiaţi, care n-au fost încurcaţi de ploaie, în a doua zi de meciuri, la Roland Garros. Pentru că liderul mondial a fost programat să joace pe „Philippe-Chatrier“, singurul teren cu acoperiş retractabil.

Pentru Novak Djokovici, French Open 2022 a devenit primul Grand Slam al anului, după ce a lipsit de la Australian Open din cauza unui fiasco din care nimeni n-a câştigat nimic. Adevărul a scris că omul care a stat în spatele expulzării lui Nole din Australia a pierdut tot, în plan politic, în weekend-ul care a trecut.

Revenind la French Open, liderul mondial a debutat pe tablou, luni, sub lumina reflectoarelor, în ultimul meci al zilei. Şi a câştigat fără probleme, în minimum de seturi, cu japonezul Nishioka (99 ATP), scor 6-3, 6-1, 6-0.

Deşi a fost doar un meci de turul I, în care a pornit ca mare favorit, Nole a jucat cu seriozitate maximă. Şi a savurat fiecare punct câştigat. Uneori, mult prea zgomotos! Cum s-a întâmplat în debutul setului secund, atunci când modul în care a celebrat a supărat publicul de pe „Philippe-Chatrier“. 

Pe imaginile furnizate de Eurosport, postul care trasnmite French Open, se poate vedea cum Djokovici a fost huiduit, dar a continuat să-şi celebreze zgomotos punctele câştigate:

În turul II de la French Open, Djokovici, deţinătorul trofeului, va întâlni învingătorul duelului Molcan (38 ATP) – Coria (54 ATP).