Dică, distrus: Becali l-a făcut cu ou şi cu oţet, iar fanii i-au cerut demisia. Antrenorul are zilele numărate la FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB a încheiat 2018 la şase puncte de liderul CFR Cluj şi, aproape sigur, va începe partea a doua a sezonului cu un nou antrenor.

Umilit şi călcat în picioare, în mod repetat, de Gigi Becali, Nicolae Dică a primit, sâmbătă seară, lovitura decisiva: patronul a cerut, în mod explicit, să-şi dea demisia!

Pe parcursul meciului cu CFR Cluj, camerele televiziunii au arătat mai multe cadre cu Gigi Becali cerându-şi telefonul, cel mai probabil, pentru a trimite schimbările prin SMS către cei aflaţi pe bancă. Indicaţiile sale au fost însă ignorate, iar Dică i-a scos pe Moruţan (intrat la pauză!) şi pe Man, ambii preferaţi ai patronului.

Nervos, Becali a plecat de pe stadion înainte de ultimul fluier al meciului, iar la ieşire l-a făcut praf pe Dică. Antrenorul a fost pus la zid şi de cei aflaţi pe „Arena Naţională“, fanii scandând: „Demisia!, Demisia!“.

Ce a spus Gigi Becali?

*De ce am plecat? Să stau să fiu batjocură nu-mi place! Diferenţă n-a fost, noi am ratat, ei au marcat un gol aiurea când noi controlam jocul. 

*S-a întâmplat că Nedelcu doarme, dormea pe acolo. Şi după aia ce să văd? Să văd că intră fundaşii în teren? Intră Stan, iese Moruţan! Acum, nu ştiu, probabil, ce o fi zis: hai să îmi dau demisia, să fac o nebunie din asta, îşi bate joc de mine, altceva nu cred. Păi, dacă a făcut schimbare aia, înseamnă că a vrut să-şi bată joc de mine!

*Cred că i-a luat cineva minţile lui Dică! Batjocură din partea antrenorului! Nu cred că mai rămâne, a întrecut orice măsură, să-l bagi pe Stan şi să-l scoţi pe Man. Dacă a făcut schimbarea asta, înseamnă că îşi bate joc de mine!

Doar la Steaua se antrenează? Voi avea o discuţie cu patronul şi voi vedea ce voi face. E cel mai greu moment din cariera mea de antrenor. S-a ajuns aici din lipsa rezultatelor. Când nu sunt rezultate, antrenorul cade, nu? S-a scris că vine Reghecampf? Nu e nicio problemă. Oricine vine aici, ar avea şanse la titlu. A fost o mândrie pentru mine că am putut antrena Steaua. Nicolae Dică antrenor FCSB