Desailly, fost fotbalist al lui Chelsea: „Bineînţeles că Steaua îi poate elimina pe englezi! Asta e magia sportului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua va juca joi returul contra lui Chelsea, pe Stamford Bridge FOTO Răzvan Păsărică

Steaua va disputa joi împotriva lui Chelsea cea de-a doua manşă a optimilor Europa League, roş-albaştrii pornind cu speranţe de calificare după rezultatul obţinut în tur (1-0).

Marcel Desailly, fost jucător al lui Chelsea şi al naţionalei Franţei, a lăudat-o pe Steaua şi şi-a avertizat fosta formaţie în privinţa returului pe pe Stamford Bridge: 

„Am fost tot timpul conştient că românii au calităţi individuale atât de interesante, iar acum pare că la meciul cu Chelsea au reuşit o partidă excepţională. Asta a făcut diferenţa cu Chelsea, echipă care este în dificultate în acest moment. Oricum, englezii au o capacitate de revenire extraordinară, aşa cum am văzut împotriva lui Manchester United.

Bineînţeles că Steaua o poate elimina pe Chelsea, asta e magia sportului, dar doar cu un joc colectiv bun. Presiunea meciului, teama de rezultat şi presiunea publicului nu ştiu dacă vor fi de ajuns ca Chelsea să se impună“, a declarat pentru DolceSport fostul căpitan al londonezilor.

În vârstă de 44 de ani, Deisally a jucat la Chelsea timp de şapte sezoane (1998-2004), fiind unul dintre purtătorii banderolei de căpitan în acea perioadă. Fostul fundaş a evoluat pentru londonezi în 220 de meciuri  şi a marcat de şapte ori. Steaua a învins-o pe Chelsea în prima manşă a optimilor, disputată pe Arena Naţională, după reuşita lui Raul Rusescu din minutul 34.