De ce se mai joacă returul? Anunţul făcut de Astra dovedeşte că lupta pentru titlu s-a încheiat deja

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Sinescu

Giurgiuvenii au disputat, luni, primul meci din campionat din 2013, în compania celor de la Viitorul Constanţa. La final, antrenorul Astrei, Valentin Sinescu, a făcut o declaraţie care a lămurit situaţia în ceea ce priveşte locul 1.

La capătul unui meci pe care l-a dominat total, Astra a trecut, acasă, de Viitorul Constanţa, scor 2-0. Golurile au fost marcate de Budescu (28) şi de Fatai (70). 

Victoria a urcat Astra pe locul 2 cu 40 de puncte. Totuşi, tehnicianul giurgiuvenilor nu mai crede în posibilitatea de a câştiga titlul în acest sezon.

„Locul 1 e un capitol încheiat. Steaua ne-a predat o lecţie de fotbal în tur, a omorât campionatul. Pe mine mă interesează să fiu liderul celuilalt campionat“, a spus Valentin Sinescu la Digi Sport.

El a comentat şi prestaţia echipei sale în prima etapă din 2013. „Cu Viitorul am făcut un meci dătător de speranţe. Am avut momente sclipitoare, dar şi unele de superficialitate. Doream să ne consolidăm poziţia a doua în clasament, am reuşit pentru moment“, a încheiat Sinescu.

Mai multe pentru tine:
Cum arată Margareta Pâslaru la 81 de ani. Cine au fost cu adevărat părinții doamnei muzicii românești
Cele 4 zodii care vor fi protejate de Divinitate după solstițiul de vară din 2024. Bani, vacanțe în destinații de vis și o nouă iubire pentru acești nativi
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
VIDEO Noapte albă în Munchen, după victoria superbă cu Ucraina. Moment emoționant creat de fanii României
Un nou tip de tratament al tumorii hepatice este realizabil şi în România. „Cu ani în urmă, acest diagnostic însemna automat o condamnare la moarte”
Dragoş Dolănescu, fiul regretatului artist Ion Dolănescu, are planuri măreţe cu moştenirea lăsată de tatăl lui. Ce se va întâmpla cu vila cu 15 camere din Sinaia
Cum poate fi îngenuncheată Rusia. Politologul Cristian Pîrvulescu explică în ce condiții și când se poate ajunge la pace
Cum s-a transformat Angela Similea în cei 77 ani. Diva Generației de Aur a trăit o iubire imposibilă: „Nu am avut un amor cu ea ca să mă despart de soţia mea”
Cât de scumpă a ajuns una dintre cele mai faimoase stațiuni de pe litoral. „Lasă că Lidl nu e departe, iar la bulgari ne completăm stocul”
China pune tunurile pe UE, inițiind o nouă investigație antidumping, pentru importurile de carne de porc
Thailanda, pe punctul de a legaliza căsătoria între persoane de același sex. „Sunt încrezător că legea va trece”