Dan Petrescu avertizează Steaua: „Nu e calificată! Chelsea poate da trei goluri în cinci minute“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a câştigat turul optimilor din Europa League disputat pe Arena Naţională cu scorul de 1-0, astfel încât roş-albaştrii păstrează speranţe de calificare în următoarea fază a competiţiei.

Totuşi, Dan Petrescu dă avertismente că rezultatul este unul înşelător şi ceea ce se va întâmpla în a doua manşă de pe Stamford Bridge este imprevizibil. Fost jucător al ambelor echipe, românul invocă episodul cu Middlesbrough, când Steaua a câştigat cu 1-0 turul disputat pe atunci pe „Lia Manoliu“, însă englezii au tranşat soarta partidei în a doua manşă, câştigată cu 4-2.

„Am văzut declaraţii imediat după meci că Steaua se va califica dacă va marca un gol. Nu e aşa. Un gol nu e suficient atunci când joci contra unei echipe din Anglia. Publicul este extraordinar şi Chelsea poate da trei goluri în cinci minute, Steaua a păţit-o aşa cu Middlesbrough. Trebuie să-i respecte pe cei de la Chelsea, dar să nu joace cu prea multă teamă. 

Dacă joacă la fel ca pe Arena Naţională şi o obligă pe Chelsea să paseze mai mult înapoi şi să nu aibă ocazii, ar fi extraordinar“, a declarat tehnicianul lui Dinamo Moscova la DolceSport. Returul Chelsea - Steaua se va disputa pe Stamford Bridge în data de 14 martie, începând cu ora 22.05 şi va fi transmis de ProTV, DolceSport şi DigiSport.