Costea fuge de Liga a II-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştiinţa a pierdut, acasă, cu FC Braşov. În timpul meciului, vedeta oltenilor a refuzat să intre pe teren, a plecat de pe bancă şi a părăsit stadionul. După fratele său mai mic, Mihai, şi Florin Costea a dat bir cu fugiţii! Atacantul de 25 de ani s-a revoltat împotriva antrenorului şi a părăsit cantonamentul „juveţilor“.

Craiova stă pe un butoi cu pulbere. Fotbaliştii olteni sunt cu un pas în Liga a II-a, eşecul cu FC Braşov lăsăn­du-i la şase puncte distanţă de locul 14, ultimul care asigură rămânerea în primul eşalon. Dincolo de faptul că a fost învinsă, acasă, de „stegari", Ştiinţa a mai primit o lovitură, chiar în timpul meciului! Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a vrut să-l trimită pe teren pe Florin Costea pentru ultimele 20 de minute ale jocului, însă atacantul a refuzat. Mai mult decât atât, s-a ridicat şi a părăsit val-vârtej stadionul, deşi partida era în desfăşurare!

„Clubul l-a ajutat, el a fugit"

„Aşa ceva nu mi s-a întâmplat în întreaga carieră", a mărturisit, contrariat, antrenorul Craiovei. El a povestit pentru „Adevărul" cum a decurs incredibilul incident. „Eram conduşi cu 2-1 şi aveam nevoie de Florin Costea în teren. I-am zis că îl bag şi mi-a replicat că nu vrea să intre doar 20 de minute. Am rămas interzis. Apoi, el a plecat direct la vestiar. Ulterior, am aflat că şi-a strâns lucrurile şi a fugit şi din cantonament", ne-a spus Reghecampf.

Tehnicianul „juveţilor" nu va mai conta pe serviciile vârfului care a înscris un gol în actuala ediţie a Ligii I: „Pentru mine, Costea nu mai există. Sunt mai mult decât dezamăgit. Clubul l-a ajutat în cele mai grele momente, cu operaţia, l-a plătit, iar el a făcut un gest ieşit din comun. Tocmai când trebuia să ajute echipa, el a fugit! Nu pot tolera astfel de gesturi. Probabil a fost vorba de un blocaj psihic, pentru că altfel nu-mi explic cum a putut să facă aşa ceva".

Au pierdut o echipă în 2011

NUME    DESTINAŢIE

Stanca        Steaua
Al. Piţurcă    K. Lankaran
Dilevski      Adelaide Utd.
Iliev            Steaua
Gargorov     ŢSKA Sofia
Wobay         K. Lankaran
Bărboianu    Dinamo
Găman        Dinamo
Dina        -
Mihai Costea    Steaua
Florin Costea    -

Mai multe pentru tine:
Donald Trump, huiduit la Convenția națională a libertarienilor. „Dacă nu eram libertarian, acum sunt ”, a spus candidatul republican pentru Casa Albă
Viața de film a lui Jean Constantin, nemuritorul actor care a murit în urmă cu 14 ani: „Pe toată America nu dau eu Constanța mea“ VIDEO
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Schimbările ce vor avea lor din luna iulie pentru asociațiile de proprietari. Semnătura de care vor avea neapărat nevoie începând cu această dată
Kylian Mbappe, despărțire în lacrimi de PSG. Cum a reacționat la întrebarea ”De ce nu anunți că Real e noul tău club?”
Cum arată noul pod peste Bega, construit în locul unuia din anii '40. Dotările spectaculoase pe care le are FOTO
Cum arată Mircea Sandu după numeroasele bătălii cu cancerul. Fostul șef al FRF, invitat de onoare
Raluca Bădulescu, datorii la întreținere. „Viciul” care a adus-o în această situație : „Pe zi umblu mascată”
Oficiali ONU estimează că 670 de persoane au fost îngropate într-o alunecare de teren în Papua Noua Guinee
Lucrările la Canalul Siret-Bărăgan încep în septembrie. Barbu: Nici înainte de 89 nu s-a irigat pe trei milioane de hectare