Colţescu, răzbunat de românii din Turcia: Alibec şi Petrescu au distrus Istanbul BB VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana Turciei, care a creat scandalul artificial de la finalul anului trecut, jucând rolul victimei în partida cu PSG, a suferit o înfrângere categorică, astăzi, în Superligă.

Istanbul Başakşehir are coşmaruri cu românii! Anul trecut, a fost învinsă cu 5-1 de PSG la capătul unei partide care a început, marţi seară, cu o brigadă românească pe teren şi s-a încheiat, după 24 de ore, cu nişte arbitri olandezi!

Atunci, trupa pregătită de Okan Buruk a declanşat un scandal colosal, acuzând românii de rasism, deşi primii care au jignit au fost cei de pe banca turcilor, care au spus că românii sunt „gypsy“. Acest scandal a trecut, dar problemele celor de la Istanbul Başakşehir în acest sezon rămân. Şi se agravează! Campioana Turciei ocupă doar locul 12 în Superligă, după 19 etape. Iar astăzi a mai suferit o înfrângere, în faţa celor de la Kayserispor, scor 0-2.

În al doilea meci al lui Dan Petrescu pe banca gazdelor, cu Săpunaru şi Alibec în primul „11“, Kayserispor a obţinut o victorie mare, prin golurile înscrise de Alibec (42, 77). Au fost primele reuşite pentru atacantul român de când a ajuns în Turcia, în luna octombrie.

Săpunaru a fost integralist la Kayserispor şi a primit un avertisment, în minutul 90+2, în timp ce Alibec a jucat până în minutul 79, când a părăsit terenul, accidentat.

Rezultatul a ridicat Kayerispor pe locul 17 din 21, cu 19 puncte strânse din 19 partide. Echipa lui Dan Petrescu e acum la egalitate de puncte cu formaţia aflată pe locul 18, primul care duce în liga secundă.

VEZI GOLURILE MARCATE DE DENIS ALIBEC