Carlos Tevez, condamnat la 250 de ore de muncă în folosul comunităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carol Tevez este cunoscut în Marea Britanie ca un jucător excentric şi capricios

Atacantul argentinian al lui Manchester City, Carol Tevez, a fost condamnat de un judecător britanic la executarea a 250 de ore de muncă în folosul comunităţii, fiind obligat să plătească şi o amendă de 1.000 de lire sterline pentru că a comis o faptă mai puţin obişnuită.

Carol Tevez a fost oprit de poliţia britanică în trafic, iar forţele de ordine i-au cerut fotbalistului talonul de asigurare al maşinii. Doar că argentinianul a dat din colţ în colţ, deoarece nu avea asigurare auto, motiv pentru care poliţiştii l-au trimis în faţa instanţei. Judecătorul care s-a ocupat de acest caz a decis că Tevez trebuie să presteze 250 de ore de muncă în folosul comunităţii şi să achite o amendă de 1.000 de lire sterline, informează The Sun.

Tevez joacă la Manchester City din iulie 2009, când a fost cumpărat de „cetăţeni” de la West Ham United. Argentinianul a jucat în acest sezon pentru City 37 de meciuri în toate competiţiile, reuşind 16 goluri. Cota de piaţă a atacantului este de 27 de milioane de euro, conform transfermarkt.de.