„Câini turbaţi“: Dinamo a sfâşiat Craiova, după ce, într-o primă fază, era la un pas de a pierde meciul la masa verde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic

Crăciunul a venit mai devreme pentru formaţia din „Ştefan cel Mare“! Cu siguranţă, nici Rednic, nici elevii săi n-ar fi îndrăznit nici măcar să viseze la scorul cu care au bătut, sâmbătă, Craiova.

O victorie cu Hermannstadt în luna august, una obţinută în ultimul minut, din penalty, cu Voluntari în noiembrie şi alta, nesperată, venită acum, în decembrie, cu CS U Craiova! Acesta e bilanţul partidelor câştigate de roş-albi în ultima perioadă.

Meciul Dinamo - CS U Craiova a început cu o oră întârziere şi, la un moment dat, gazdele erau în pericol de a pierde cu 0-3 la masa verde, deoarece deszăpezirea nu se terminase! Într-un final, partida a debutat la ora 21.00 şi s-a încheiat tot cu 3-0, însă pentru Dinamo!

Italianul Montini, atacantul adus liber de contract de Mircea Rednic, a făcut ce a vrut cu echipa italianului Mangia, marcând de trei ori (30, 48, 53).

Graţie acestui succes, Dinamo a acumulat 22 de puncte în 20 de etape, spargând media de un punct pe meci. Roş-albii ocupă locul 11 din 14 şi sunt la şase puncte de poziţia a 6-a, ultima care duce în play-off.

CS U Craiova e pe trei cu 35 de puncte, având şi un meci în plus faţă de primele două clasate, CFR Cluj (40 de puncte) şi FCSB (37 de puncte).