Ana Maria Prodan face lumină în cazul divorţului de Laurenţiu Reghecampf

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă

Ana Maria Prodan şi antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, s-au aflat mult timp în lumina reflectoarelor, pozând într-o familie model.

Reghe şi Prodanca au acaparat emisiunile televizate, scoţând la iveală amănunte din viaţa lor personală, dar de la un timp situaţia s-a schimbat. Soţia antrenorului stelist a intrat într-un con de umbră, nu şi-a mai etalat  aroganţele pe micile ecrane şi imediat a apărut zvonul că între ea şi Reghe au apărut nori cenuşii, prevestitori de divorţ.

Mai mult decât atât s-a spus chiar că lui Reghe i s-ar fi aprins călcâiele după o domnişoară mai tânără decât consoarta lui, care anul acesta împlineşte 44 de ani.

Cei doi infirmă însă orice scurt circuit în relaţia lor şi o fac chiar categoric. „Laur este soarele nostru şi el ne luminează vieţile. Divorţ este singurul cuvânt care nu a fost rostit niciodată, în ceea ce ne priveşte, în casa noastră“, a spus Prodanca pentru libertatea.ro, ea fiind completată de Reghecampf: „Vă iubim! Să aveţi o viaţă frumoasa ca a nostră şi mulţi pitici fericiţi!“.

Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt împreună din 2008 şi au un băiat. Prodanca mai are două fete din prima căsătorie, iar Reghe un băiat din mariajul anterior. 

 Familia Reghecampf, o familie fericită

Marian Drăgulescu a plecat la Rio chinuit de boală!

Cum explică Hagi umilinţa din Belgia