VIDEO Sofia Vicoveanca a transmis un mesaj privind referendumul pentru familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interpreta de muzică populară Sofia Vicoveanca (77 de ani) susţine Coaliţia pentru Familie şi a transmis un mesaj prin care îi îndeamnă pe români să voteze la referendumul din octombrie.

„Dragii mei dragi, pe 7 octombrie vă invit să mergem cu toţii la vot pentru a păstra tradiţia strămoşilor noştri şi aşa cum a lăsat bunul Dumnezeu unirea dintre un bărbat şi o femeie. Vă aştept să mergem cu toţii la vot“, îndeamnă doamna muzicii populare într-un clip publicat de Coaliţia pentru Familie, la iniţiativa căreia s-a făcut referendumul pentru revizuirea Constituţiei. 

Sofia Vicoveanca, una dintre cele mai apreciate artiste din zona populară, se alătură astfel altor persoane publice care s-au declarat în favoarea referendumului de pe 6 şi 7 octombrie. Printre acestea se numără primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, fosta prezentatoare TV Olivia Steer, cântăreaţa Ozana Barabancea şi rapperul Tudor Sişu. 

În tabăra cealaltă, a celor care îndeamnă la boicotul referendumului, se află jurnalistul Dragoş Pătraru, cântăreţul şi actorul Tudor Chirilă şi fondatoarea MagiCamp, Melania Medeleanu. Mai mult, în ultimele zile mai multe vedete s-au alăturat campaniei online anti-referendum „Iubirea nu se votează“, printre acestea fiind cântăreţele Andreea Bălan şi Alexandra Stan, dansatorul şi coregraful Emil Rengle, precum şi fashion editorul Maurice Munteanu.