VIDEO Gala revistei „Click! pentru femei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania „10 femei excepţionale", iniţiată de revista „Click! pentru femei", s-a încheiat joi, 19 mai, în cadrul unei gale a cărei gazdă a fost Andreea Marin Bănică. Timp de câteva săptămâni revista „Click pentru femei" a căutat prin micile localităţi din ţară femei simple, care prin proiectele lor au schimbat viaţa comunităţii în care trăiesc şi le-a prezentat în paginile ei.

Ardelencele au fost reprezentate de Ionela Danciu, din Aiud, femeia care a reuşit să schimbe o lege nedreaptă, de Elisabeta Nagy, din Cehu Silvaniei, care a înfiinţat o asociaţie pentru copiii cu sindrom Down, şi Livia Moldovan, din Bistriţa, care le ajută pe femeile bolnave de cancer de sân din judeţ.

Din Bucureşti au fost premiate Delia Matache, o femeie care nu mai acceptă să trăiască într-un oraş prost administrat, motiv pentru care şi-a mobilizat vecinii la asfaltarea unei alei, Elena Miclea, cea care ajută cuplurile infertile prin asociaţia „SOS infertilitatea", şi Tanţa Zinati, o tânără care vrea să salveze parcurile din Bucureşti ameninţate cu dispariţia.

Lor li s-au alăturat Maria Hulea din Gorj, care şi-a antrenat consătenii la salvarea bisericii-monument istoric, Veronica Ştefan, din Giurgiu, şi Iana Matei, din Piteşti, care şi-au dedicat eforturile femeilor abuzate, precum şi Maria Popa, din Ceatalchioi (Tulcea), care îşi ajută concetăţenii să se recalifice şi să nu abandoneze şcoala. Printre invitaţii speciali la gală s-au numărat cunoscuţi artişti şi oameni de televiziune: Iuliana Tudor, Liana Stanciu, Anca Turcaşiu, Luana Ibacka, Andreea Fried, Luminiţa Anghel, Elisabeta Lipă, Vlad Miriţă şi peste 200 de cititoare ale revistei „Click! pentru femei".