VIDEO Anastacia, „micuţa doamnă cu voce mare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Anastacia, „micuţa doamnă cu voce mare“

Cântăreaţa va susţine primul concert în România la 1 septembrie, la Sala Polivalentă din Capitală. Aflată în turneul de promovare a celui mai recent album al său, „Heavy Rotation“, artista se întoarce în Europa, unde a fost cel mai bine primită de-a lungul carierei.

Concertul de la Sala Polivalentă durează două ore şi este gândit ca un show cu toate elementele necesare: efecte şi decoruri speciale, ecrane gigant pe care va fi difuzat concertul şi diverse surprize, artista având obiceiul să improvizeze ceva în fiecare spectacol al său.

Producţia de care va beneficia concertul implică peste 150 de oameni. Anastacia (41 de ani) vine la Bucureşti cu patru tiruri, trei automobile personale de lux şi patru autobuze supraetajate. Echipa artistei vine cu un sistem audio de ultimă generaţie, adus special din Statele Unite ale Americii.

În cele două ore de spectacol, Anastacia va schimba cinci ţinute şi va cânta piese precum „I’m Outta Love“,„Paid My Dues“,„Cowboys & Kisses“,„Left Outside Alone“ şi „Sick and Tired“. Scena pe care va cânta are 17 metri lungime şi 12 metri lăţime, şi, alături de artistă, vor evolua 14 instrumentişti, dansatori şi backing vocals.  



Show-ul Anastaciei va fi deschis de concertul Claudiei Cream. Cântăreaţa româncă a fost aleasă de Anastacia pentru spectacolul la Bucureşti datorită succesului internaţional de care s-a bucurat în ultima perioadă. 

Denumită „vocea“ sau „fenomen vocal“ de către cotidianul „New York Times“,Anastacia a vândut până în prezent peste 25 de milioane de albume în întreaga lume.

Voce de soprană

Cu cinci albume de studio la activ, solista şi-a marcat locul în istoria muzicii prin puterea vocii sale şi prin atingerea unor note muzicale demne de o soprană. „Micuţa doamnă cu o voce mare“, cum a numit-o presa internaţională (Anastacia aredoar 1,60 metri în înăţime), a renunţat de curând la ochelarii de soare cu dioptrii - care deveniseră reprezentativi pentru imaginea sa - datorită unei operaţii cu laser.


Solista a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2003, dar a reuşit să învingă boala prin chimioterapie şi să revină la scurt timp pe scenă. Concertul de la Bucureşti promovează fundaţiile care luptă împotriva cancerului de sân, aşa că în holul Sălii Polivalente vor fi amplasate urne unde se pot face donaţii.