Stevie Starr sau „cel care înghite tot“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stevie Starr sau „cel care înghite tot“

Stevie Starr se prezintă ca „regurgitator profesionist" şi are un talent aparte de când era copil. A crescut la o casă de copii din Glasgow, Scoţia, unde îşi înghiţea banii de buzunar ca să nu-i fie furaţi.

Şi-a lucrat această abilitate pe parcursul copilăriei şi a ajuns să înghită tot felul de lucruri şi să le scoată înapoi în ce ordine doreşte, fără să ştie ca asta îi va aduce faima, peste ani.

„Am crescut într-o casă de copii şi îmi înghiţeam banii de buzunar ca să nu-mi fie furaţi. Când am mai crescut înghiţeam dulciuri mici din magazine şi le vindeam la şcoală", a declarat Stevie în timpul audiţiei la „Britain's Got Talent“, în 2010.

A trecut de preselecţie şi a ajuns până în semfinale, a făcut valuri în emisiunea de talente a britanicilor înghiţind monede, becuri, lacăte, inelul Amandei Holden şi chiar bile de biliard.

Iată prestaţia din semifinalele „Britain's Got Talent“

Cu câţiva ani înainte Stevie Starr a fost vedeta unor emisiuni celebre precum: „Tonight Show" cu Jay Leno, „Late Show" cu David Letterman sau „Late Night" cu Jimmy Fallon, apoi şi-a încercat norocul la „Das Supertalent" (Germanii au talent) şi la „Česko Slovensko má talent" (Cehii au talent) 2011.

Iată prestaţia de la Cehii au talent