Roxana Ciuhulescu: „Chiar m-am bucurat pentru Mihai că şi-a refăcut viaţa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roxana şi fiica ei ( Foto: Sorin Stana)

La trei ani de la divorţul de Mihai Ivănescu, vedeta de televiziune are o altă familie, alături de actualul ei soţ, Silviu Bulugioiu, şi a reuşit s-o facă pe fiica ei, Ana (14), să se reapropie de tatăl ei, Mihai.

Chair dacă îşi trăiesc fericiţi povestea, Roxana Ciuhulescu şi Siviu Bulugioiu au avut nevoie de timp pentru a-şi armoniza relaţia cu ceilalţi membrii ai familiei extinse – Roxana, s-o împace pe Ana cu tatăl ei, iar Silviu să se reapropie de fiul său.

 Fostul tău soţ, Mihai Ivănescu, a avut ceva de spus, în momentul în care tu ţi-ai refăcut viaţa?

Roxana: Nu, n-a avut nimic de spus până anul trecut. Noi n-am mai avut niciun fel de discuţie până anul trecut în august.

 Şi cum comunicaţi, prin avocaţi?

Roxana: Îmi dădea mesaje că vrea s-o ia pe Ana, dar ea nu voia să meargă la el. Iar anul trecut, după trei ani de la divorţ, am pus piciorul în prag în luna august, am urcat-o în maşină şi am spus că mergem la mall ca să se întâlnească cu tatăl ei. Nu i-a picat deloc bine, pentru că ea nu voia de niciun fel să se vadă cu el, başca că, la un moment dat, el m-a acuzat că, de fapt, eu o ţin departe de el. Am fost nevoită să-i trimit înregistrări cu ea în care făceam psihoterapie cu ea, ca s-o ajut, s-o reapropii de tatăl ei. El m-a acuzat de nenumărate ori, prin mesaje, că de fapt eu sunt aia care o folosesc pe ea ca pe o armă, ceea ce a fost total greşit. Şi îi trimiteam înregistrări audio cu ea, în care aveam discuţii şi începea să plângă, îmi spunea: „Dar de ce tot insişti să mă duc la el? Nu înţelegi că nu vreau?“ Şi, anul trecut, când am pus piciorul în prag, a făcut urât, dar când am ajuns acolo şi s-au privit… Am mers la o cafenea şi am început să stăm de vorbă. Şi, din momentul ăla, Ana a început practic să se reapropie de el. A venit s-o ducă la vaccin, apoi la rapel, au fost într-o primă vacanţă, doar ei doi. Între timp, s-a recăsătorit şi el – chiar de ziua mea, în 2018. Oricum, chiar m-am bucurat pentru Mihai că şi-a refăcut viaţa. S-a căsătorit cu o japoneză, nu au copii, dar el mai are un băiat dintr-o căsătorie anterioară, Iulian, care are 20 de ani.

 Acum au o relaţie constantă, se văd?

Roxana: Da, chiar şi weekendul trecut a fost la el.

 O simţi mai liniştită?

Roxana: Cred că este o evadare pentru ea, pentru că acolo este bine primită, i se fac toate poftele şi e ca o fugă de-acasă. Este superrăsfăţată şi actuala soţie a lui Mihai încearcă s-o facă să se simtă cât mai bine.

 Dar şi Ana e o fată drăguţă, nu poţi spune că ar putea-o deranja cu ceva.

Roxana: Plus că e mare, are 14 ani.

 I-ai făcut buletinul?

Roxana: Am depus actele, trebuie să aşteptăm.

Citeşte mai multe aici!

Mai multe pentru tine:
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
Tânărul care a primit premiul „Studentul român al anului în străinătate”. „Subliniază importanța cercetării mele“
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Sorana Cîrstea, învinsă fără drept de apel de Iga Swiatek, în turul al treilea la Madrid. Ce a spus poloneza
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Macron creionează o nouă viziune despre Europa: „Regulile jocului s-au schimbat”