Ricky Martin a făcut publică prima poză cu fiica sa, pe care o are cu actualul soţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ricky Martin şi Jwan Yosef au o relaţie din 2015 FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreţul Ricky Martin a făcut publică prima fotografie cu fiica sa în vârstă de doar şapte luni, pe care o are alături de soţul său, artistul Jwan Yosef.

Ricky Martin a publicat pe Instagram prima fotografie cu fiica sa, Lucia Martin-Yosef, născută în urmă cu şapte luni cu ajutorul unei mame surogat. 

Imaginea a fost însoţită de mesajul: „Lumina ochilor mei!“

Starul portorican Ricky Martin (47 de ani) şi artistul siriano-suedez Jwan Yosef (34 de ani), care s-au căsătorit în 2017 după o relaţie de doi ani, au anunţat venirea pe lume a primului lor copil de Revelion, însă până acum nu au arătat-o lumii pe micuţă. 

View this post on Instagram La luz de mis ojos #Lucia A post shared by Ricky (@ricky_martin) on Aug 8, 2019 at 11:38am PDT

Ricky Martin este şi tatăl gemenilor Matteo şi Valentino, în vârstă de nouă ani, care s-au născut atunci când cântăreţul avea o relaţie cu omul de afaceri Carlos González. Cântăreţul a anunţat în mod public că este homosexual în 2010. 

Într-un interviu pentru revista „Out“, Martin a explicat şi de ce îşi expune copiii pe copertele revistelor: „Vreau să normalizez acest lucru. Vreau ca oamenii să ne privească şi să vadă o familie, fără a se gândi că este ceva în neregulă. Asta este misiunea mea. Copiii mei m-au întrebat de ce au doi taţi şi le-am spus că suntem o familie modernă. Este un sentiment frumos de libertate.“

Ricky Martin, alături de soţul său şi gemenii din relaţia anterioară 

Mai multe pentru tine:
Un deputat USR susţine că numele său ar fi pe listele de susţinători ai Dianei Şoşoacă. „Semnătura mea, falsificată”
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Ucrainenii din străinătate nu vor să meargă la război și atacă guvernul de la Kiev: „De ce să mă întorc să lupt? Pentru ce?”
Prințul Paul al României, prins în Malta. El a fost găsit într-un resort
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”