Mariajul lui Whitney Houston cu Bobby Brown: un coşmar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Whitney Houston şi Bobby Brown

Într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey, în septembrie 2009, regretatata cântăreaţa Whitney Houston a declarat că traiul alături fostul său soţ, Bobby Brown, a fost un coşmar. Cei doi artişti au divorţat în aprilie 2007, după 15 ani de căsnicie.

Whitney Houston se droga chiar şi atunci când citea Biblia: "Ştiam că Dumnezeu e acolo cu mine"

Houston a declarat că, în zilele în care ea şi Bobby Brown consumau narcotice, acesta spărgea obiectele din casă şi, la un moment dat, a început chiar să picteze ochi pe pereţii dormitorului lor. „Ochi diabolici te priveau din orice punct al camerei", a mărturisit Houston. Ea a adăugat că Brown, cântăreţul de rap care s-a bucurat de succes cu hitul „My Perogative", picta pe covoare, pereţi şi uşi folosind spray-uri cu vopsea. „Mă uitam şi ziceam «Doamne, ce se întâmplă aici de fapt?»", i-a spus Houston lui Winfrey.

De asemenea, Whitney Houston a mai declarat că, pe perioada mariajului său cu Brown, a încercat să-şi ţină „sub control" faima şi cariera care a înflorit odată cu filmul „The Bodyguard" din 1992 şi cu hitul „I Will Always Love You".

„Ceva se întâmplă cu un bărbat atunci când o femeie e mai faimoasă... Am încercat să stau liniştită o vreme. Spuneam «Eu sunt doamna Brown, nu-mi spune Houston", a povestit ea.

La rândul său, Bobby Brown, a declarat într-un interviu acordat programului TV „The Insider", înainte de apariţia fostei sale soţii în show-ul lui Oprah, el şi soţia sa s-au „stricat" unul pe celălalt.

„Nu cred că ea m-a rănit pe mine sau că eu am rănit-o pe ea", a spus el. „Cred doar că am avut... o căsnicie care a avut suişuri şi coborâşuri şi nu mulţi oameni ne-au înţeles", a adăugat acesta.

Interviul pe care Houston l-a acordat în septembrie 2009 lui Oprah Winfrey a venit la câteva săptămâni de la lansarea albumului „I Look To You", primul după o pauză de şapte ani în care artista nu a mai făcut nimic în plan muzical.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Mai citeşte:

BIOGRAFIE: Whitney Houston, cea mai premiată femeie din toate timpurile

Vedetele despre moartea lui Whitney Houston: "O zi tristă pentru fanii muzicii". "Whitney Houston, o adevărată regină"

Whitney Houston era aşteptată la petrecerea dinaintea Premiilor Grammy!

VIDEO Cele mai îndrăgite piese ale divei Whitney Houston

Top 10 melodii memorabile ale lui Whitney Houston