Kate Winslet explică de ce nu a avut niciodată o relaţie amoroasă cu DiCaprio: „Am fost unul dintre «băieţii» lui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet s-au împrietenit în 1997, în timpul filmărilor pentru „Titanic“ FOTO Getty

Deşi au format unul dintre cele mai reuşite cupluri de pe marile ecrane, în capodopera regizorului James Cameron, „Titanic“, actorii Kate Winslet şi Leondardo DiCaprio nu au avut niciodată o relaţie amoroasă în viaţa reală. Spre dezmăgirea fanilor, Winslet a explicat, într-un interviu, că DiCaprio a privit-o mereu  ca „pe unul dintre băieţii săi“.

Leornardo DiCaprio şi Kate Winslet au legat o prietenie puternică în timpul fimărilor pentru lungemetrajul „Titanic“, din 1997. Spre dezamăgirea fanilor, care au sperat mereu ca iubirea de pe marile ecrane să se transpună şi în viaţa reală, cei doi actori sunt dovada vie că o prietenie sinceră între o femeie şi un bărbat poate exista cu adevărat.

Într-un interviu acordat revistei „Marie Claire“, actriţa americană Kate Winslet (38 de ani) a vorbit despre „păcatul“ de a nu se fi iubit cu DiCaprio şi în afara platoului de filmare.

„Cred că motivul pentru care prietenia noastră funcţionează atât de bine este că nu am împărtăşit niciodată un moment romantic“, a spus actriţa. Conştientă că fanii – printre care şi actorul Tom Hardy – vor fi, probabil, şi mai dezamăgiţi, Winslet, a continuat: „E foarte dezamăgitor pentru oameni să audă acest lucru, pentru că într-o telenovelă cu Kate şi Leo, ne-am fi îndrăgostit la prima vedere şi am fi avut numeroase momentele romantice, dar asta nu s-a întâmplat, de fapt, niciodată. El m-a privit mereu ca pe unul dintre băieţii lui, iar eu n-am fost niciodată o fată feminină“.

Kate Winslet şi Leonardo DiCaprio FOTO Getty Images

„Ne-am sprijit unul pe celălalt în timpul filmărilor (pentru „Titanic“ – n.r.), pentru că eram foarte tineri amândoi şi munceam ore în şir“, a mai spus vedeta britanică, recompensată cu premiul Oscar la categoria Cea bună actriţă în rol principal, pentru filmul „The Reader/ Cititorul“ (2009).

De altfel, într-un interviu recent pentru revista „Express“, Leonardo DiCaprio (39 de ani) a spus că între el şi Kate Winslet există un fel de „magie specială“: „Râdem la aceleaşi lucuri. Ea nu mă lasă niciodată să mă iau prea în serios. Este o magie specială între noi“.

În 2012, Leoardo DiCaprio a fost cavalerul de onoare la nunta actriţei britanice cu Ned Rocknroll, nepotul omului de afaceri Richard Branson, deţinătorul casei de muzică Virgin Records şi a companiei aeriene Virgin Atlantic.