Înmormântarea Mălinei Olinescu, amânată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mălina Olinescu

Mălina Olinescu nu va mai fi înmormântată mâine, aşa cum anunţase iniţial familia artistei. Membrii familiei au amânat înmormântarea până când cei care cercetează cazul vor stabili dacă a fost sinucidere sau dacă artista a căzut de la etajul 6 al blocului în care locuia.

„Au apărut elemente noi şi vrem să se stabilească dacă a căzut, ca să poată avea parte de o înmormântare creştinească", a declarat pentru „Adevărul" Sida Spătaru, mătuşa Mălinei. Potrivit lui Petre Geambaşu, înmormântarea va avea loc vineri.

„Am amânat înmormântarea pentru vineri. Am primit acceptul preotului care o va înmormânta şi al administraţiei cimitirului Sf. Vineri pentru a avea o zi de mers la Patriarhie şi de a anula acea derogare pe care noi am cerut-o de la Patriarhie, pentru a i se face o slujbă. Ea va fi înmormântată vineri, tot în acelaşi loc, doar că va mai sta o zi în plus în capelă. Ora nu o ştim încă, mâine mergem la Patriarhie şi vorbim", a declarat Călin Geambaşu pentru „Adevărul".

Cântăreaţa Mălina Olinescu a murit, în noaptea de duminică spre luni, după ce s-a aruncat de la etajul 6 al blocului în care locuia, situat în zona Gării de Nord. Mălina avea 37 de ani şi era fata cântăreţei Doina Spătaru şi a actorului Boris Olinescu.

Muzicianul Călin Geambaşu, prieten apropiat al Mălinei, a declarat că Mălina a ameninţat încă „de acum trei-patru ani" că se va sinucide. Între timp, cântăreaţa a făcut investigaţii medicale şi a urmat tratament pentru depresie la Spitalul Elias din Capitală.

Călin Geambaşu a mai declarat că pe artistă „o nemulţumea numai lipsa de perfecţiune din plan sentimental". Acesta a mai declarat în emisiunea „Acces direct", că fostul iubit al artistei, Sebastian, era violent cu aceasta. „Am auzit că o umilea, că o bătea frecvent, era total indiferent la dragostea pe care Mălina i-a purtat-o", a spus Călin Geambaşu.