Elisabetta Canalis despre fostul iubit, George Clooney: „ Între noi a fost mai mult o relaţie tată-fiică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elisabetta Canalis şi George Clooney, pe vremea când formau un cuplu

Modelul şi prezentatoarea TV italiană Elisabetta Canalis (33 de ani), fosta iubită a actorului George Clooney (50 de ani), spune că a avut o relaţie de genul „tată-fiică" cu starul american, potrivit People.com.

Vedeta italiană face aceste mărturisiri surprinzătoare despre relaţia ei în cartea „Questo Amore" (Această iubire - n.r.), scrisă de jurnalistul italian Bruno Vespa. Canalis şi Clooney au fost împreună doi ani şi s-au despărţit în iunie 2011.

Modelul italian are însă numai cuvinte frumoase depre fostul iubit şi spune că acesta a fost persoana care i-a „apreciat cel mai mult latura feminină".

„A fost special pentru mine, o persoană foarte importantă, a fost ca un tată. Între noi a fost mai mult o relaţie tată-fiică. Am realizat acest lucru abia acum", a spus Elisabetta Canalis.

Ea a negat faptul că despărţirea s-a produs din cauza binecunoscutei aversiuni faţă de mariaj a lui Clooney.

„Eu şi George n-am discutat niciodată despre căsătorie sau copii. Relaţia nu s-a sfârşit din acest motiv. George e un domn chiar şi în viaţa privată. M-am simţit foarte respectată atât ca femie, cât şi ca iubită", a mai spus ea.

În prezent, Canalis nu este implicată într-o altă relaţie, în timp ce George Clooney are o nouă iubită: actriţa americană Stacy Keibler (32 de ani).