Dietă-şoc pentru un rol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anne Hathaway se pregăteşte pentru „Mizerabilii“ ţinând o cură de 500 de calorii pe zi.

Actriţa Anne Hathaway ţine o dietă alimentară de doar 500 de calorii pe zi pentru a interpreta următorul său rol din filmul „Mizerabilii". Aceasta vrea să slăbească încă două măsuri la haine pentru a intra cât mai bine în pielea personajului, relatează Mediafax.

Tânăra actriţă în vârstă de 29 de ani trebuie să urmeze acest regim alimentar pentru a fi cât mai credibilă în rolul Fantinei, mama personajului Cosette, din „Mizerabilii". Anne a spus că va supravieţui doar cu două mere pe zi şi un shake cu proteine, informează contactmusic.com.

Anne Hathaway se pregăteşte pentru „Mizerabilii“

„Din nefericire, are la dispoziţie doar 15-20 de zile pentru a pierde cât mai mult în greutate, aproape 10 kilograme". „Anne cunoaşte riscurile unei asemenea diete extreme şi va fi supusă unor teste medicale săptămânale, pentru a fi în regulă", a declarat o sursă apropiată actriţei.

A renunţat la podoaba capilară

Aceasta nu este prima decizie drastică pe care actriţa a luat-o pentru a se pregăti pentru rolul din filmul „Mizerabilii". Anne Hathaway a hotărât, de asemenea, să îşi schimbe radical înfăţişarea pentru a intra mai bine în pielea personajului pe care îl va interpreta.

Actriţa a renunţat la frumoasa sa podoabă capilară şi s-a tuns scurt pentru a arăta precum Fantine, o mamă obligată să se prostitueze pentru a-şi creşte copilul, Cosette. Personajul ajunge în film să-şi vândă părul, din cauza sărăciei, pentru a face rost de bani.

„Les Miserables", un film adaptat după romanul omonim al lui Victor Hugo, va fi regizat de Tom Hopper.