Cum s-au costumat celebritaţile de Halloween: Katy Perry şi Orlando Bloom au făcut senzaţie deghizaţi în Hillary Clinton şi Donald Trump

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare an, de Halloween, vedetele de la Hollywood reuşesc să impresioneze prin cele mai ingenioase şi spectaculoase costume. Printre celebrităţile care au ieşit în evidenţă se numără Katy Perry şi Orlando Bloom, Bette Midler, Kathy Griffin, Mariah Carey cu Nick Cannon, Nina Dobrev şi surorile Kardashian.

Celebrităţile hollywoodiene au avut parte de un weekend plin de petreceri tematice de Halloween, unde au avut apariţii spectaculoase, fie că au ales un costume înfricoşătoare sau pur şi simplu amuzante.

Cel mai bine le-a ieşit de această dată lui Orlando Bloom şi Katy Perry, care au fost de nerecunoscut, deghizaţi în Hillary Clinton şi Donald Trump.

FOTO Huffington Post

FOTO Daily Mail

Actriţa Bette Midler ne-a adus aminte de copilărie, revenind în costumul vrăjitoarei Winifred Sanderson din filmul „Hocus Pocus“ (1993), după 23 de ani de la interpretarea celebrului rol. 

FOTO Daily Maill

Actriţa Kathy Griffin s-a costumat în aplicaţia Snapchat.

FOTO Huffington Post

Modelul Victoria's Secret Alessandra Ambrosio a devenit personajul animat Jessica Rabbit.

FOTO Huffington Post

Cindy Crawford s-a făcut punk-istă.

FOTO Huffington Post

Jessica Alba s-a costumat în Edina Monsoon din „Absolutely Fabulous“. Înainte de asta, actriţa s-a mai costumat în personajul favorit al fiicei sale din „Shimmer and Shine“.

Nina Dobrev, cunoscută pentru rolul Elena din serialul „The Vampire Diaries“ a stârnit zâmbete, costumată în calul din filmul „The Revenant“, în timp ce prietena ei era costumată în Leonardo DiCaprio, cu tot cu Oscarul în mână.

FOTO Daily Mail

Că tot vorbeam de lup, Leonardo DiCaprio nu a depus prea mult efort în deghizare, purtând doar o mască de lup la petrecerea de Halloween.

FOTO Daily Mail

Martha Stewart s-a transformat într-o înfricoşătoare, plină de sânge „infirmiera Martha“. 

FOTO Instagram

Mariah Carey şi Nick Cannon au petrecut Halloween-ul împreună cu cei doi copii ai lor, în timp ce diva a fost costumată în drăcuşor, Cannon şi fiul săul a fost fraţii Super Mario, iar fiica lor a fost costumată în prinţesă. 

FOTO Daily Mail

Designerul Marc Jacobs a uimit şi a amuzat prin costumul său de culturistă.

FOTO Huffington Post

Surorile Kardashian au optat pentru ţinute sexy, Kylie Janner costumându-se în Christina Aguilera, iar iubitul ei în rapper-ul Juelz Santana. Cu o seară înainte, Kylie a fost costumată în schelet la petrecerea dată la ea acasă.

FOTO Daily Mail

Sora ei, Kourtney Kardashian s-a costumat în mireasă zombie.

FOTO Daily Mail