Cum a încercat Ozzy Osbourne să-şi ucidă soţia: „Tot ce îmi amintesc este că m-am trezit în închisoare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ozzy şi Sharon Osbourne FOTO Getty Images

Ozzy Osbourne a fost arestat pentru tentativă de omor în anul 1989, după ce a încercat atunci să îşi ucidă soţia, pe Sharon Osbourne. Toată povestea a fost relatată într-un nou documentar despre viaţa celebrului star rock.

Într-un documentar intitulat „The Nine Lives of Ozzy Osbourne“ (n.r. - Cele nouă vieţi ale lui Ozzy Osbourne), ce a avut premiera săptămâna aceasta pe reţeaua de televiziune americană A&E, starul rock a dezvăluit că incidentul respectiv, despre care nu-şi aminteşte prea multe, l-a făcut să simtă „cea mai mare linişte“ din viaţa lui.

„Tot ce îmi amintesc este să m-am trezit în închisoarea din Amersham (n.r. un oraş în comitatul Buckinghamshire, regiunea South East England, Anglia) şi l-am întrebat pe poliţist: «De ce sunt aici?» Şi el a spus: «Vrei să-ţi citesc acuzaţia?». Aşa că a citit: «John Michael Osbourne, ai fost arestat pentru tentativă de omor»“, a povestit Ozzy Osbourne, acum în vârstă de 71 de ani. „M-am simţit mai calm ca niciodată. A fost ca o linişte. Totul era atât de paşnic“, a adăugat muzicianul.

Cum a încercat să-şi sugrume soţia

Sharon Osbourne, în vârstă de 67 de ani, a povestit întregul incident. Femeia îşi aminteşte că terminase de culcat copiii şi se pusese să citească: „A venit în cameră. Nu ştiu cine era, dar nu mai era soţul meu în acel moment. Ajunsese într-un punct când avea o privire ciudată în ochi. Şi doar mi-a zis: «Noi am ajuns la concluzia că tu trebuie să mori». Era extrem de calm, după care dintr-o dată a venit înspre mine şi m-a sugrumat. M-a pus la pământ şi era peste mine, iar eu căutam obiecte pe masă. Am apăsat butonul de panică şi următorul lucru pe care mi-l amintesc e poliţia care a ajuns la noi“, a povestit soţia muzicianului.

FOTO Getty Images

În urma arestării, Ozzy Osbourne a trebuit să petreacă şase luni într-o clinică de reabilitare, după cum a mărturisit Sharon. Consumul excesiv de substanţe interzise a fost cel care l-a transformat Ozzy într-un „ucigaş“, iar tratamentul le-a salvat în cele din urmă şi căsnicia. „Slavă Domnului că judecătorul l-a pus sub tratament timp de şase luni. Am avut timp să mă gândesc cu adevărat la ce ar trebui să facă. I-am spus: «Nu vreau bani, dar dacă faci asta din nou, fie te voi ucide, fie mă vei ucide tu pe mine. Vrei asta pentru copii?»“, a povestit Sharon.

„Analizam toate opţiunile. Mă gândeam la tot. Ce ar fi mai bine pentru copii? Ce ar fi mai bine pentru mine? Uram să trăiesc fără Ozzy“, a adăugat ea. Cei doi s-au căsătorit în 1982 şi, în ciuda unei relaţii cu năbădăi, au rămas împreună până azi. Ozzy şi Sharon au trei copii – Aimee, Kelly şi Jack.

Ozzy Osbourne, chinuit de Parkinson

Într-un interviu acordat în emisiunea „Good Morning America“, alături de soţia sa, Sharon, Ozzy Osbourne anunţa că nu-şi mai poate ascunde problemele de sănătate, dezvăluind că de un an suferă de o formă de Parkinson, boală degenerativă ce survine în urma distrugerii lente şi progresive a neuronilor. 

Rockerul a precizat că ia o mulţime de medicamente pentru a-şi ţine durerile sub control, care au apărut în urmă cu un an, când a căzut în baie şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale. 

„A fost teribil de dificil pentru noi. 2019 a fost cel mai rău, cel mai lung, cel mai dureros şi cel mai mizerabil an din viaţa mea. A trebuit să mă operez la gât, iar intervenţia mi-a dat peste cap toţi centrii nervoşi. Apoi am aflat că am o formă uşoară de...“, a spus cântăreţul, uitându-se către soţia sa, care l-a completat: „Este Parkin 2, o formă de Parkison“.

   

  

Ozzy Osbourne a declarat că nu se va lăsa pradă bolii: „Este departe de a fi o condamnare la moarte, dar afectează toţi nervii din corp. Am câteva zile bune, apoi urmează una îngrozitoare. În urmă cu un an eram într-o stare groaznică. Durerea e constantă, dar în primele şase luni după operaţie am fost în agonie. Îi spuneam soţiei mele: «Sharon, nu-mi spui adevărul. Sunt pe moarte, nu-i aşa?». Credeam că am vreo boală terminală, pentru că recuperarea a fost foarte lentă. Acum iau o mulţime de medicamente, îmi amorţeşte braţul, picioarele îmi sunt reci, dar mă simt mai bine. După operaţie, asistentele m-au întrebat cât de rău mă simt pe o scală de la unu la zece, iar eu le-am spus 55! Şase luni în care zi de zi să te trezeşti fără să te poţi mişca este o existenţă mizerabilă“. 

 

 

Mai multe pentru tine:
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Prima mașină cu conducere autonomă care „îți permite să-ți iei ochii de la drum”, scoasă la vânzare în SUA. Și nu e Tesla VIDEO
Katie Price „a fentat” audierea în procesul de faliment de la Înalta Curte pentru a pleca în Cipru cu iubitul ei. Ce scuză a găsit
Coșmarurile care îi duc în pragul disperării pe mulți români. „M-am mutat, a fost insuportabil”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
„Regele nu e bine deloc!” Planurile pentru înmormântarea lui Charles sunt schimbate chiar acum!
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
A fost directoare de bancă, dar a renunțat la job pentru un scop nobil. Irina Bogdan: „Trebuie să ne păstrăm copiii în țară“
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur