Ce note a obţinut fiica lui Pavel Bartoş la Evaluarea Naţională. Tânăra a făcut contestaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiica cea mare a lui Pavel Bartoş a susţinut examenele la Evaluarea Naţională FOTO ProTV

Fata cea mare a actorului Pavel Bartoş (43 de ani) a făcut contestaţie după aflarea rezultatelor la Evaluarea Naţională. Eva a reuşit astfel să-şi mărească nota obţinută la matematică.

În urmă cu câteva zile, fiica lui Pavel Bartoş a dat examenele la Evaluarea Naţională 2018, la Şcoala Gimnazială Iancului.

La limba română, Eva a obţinut nota 9,20, în timp ce la matematică a obţinut nota 7,80. Astfel, media obţinută iniţial de fiica lui Pavel Bartoş a fost de 8,50, scrie Libertatea. 

Eleva a depus însă contestaţie, iar în urma acesteia a reuşit să-şi mărească nota la matematică şi, implicit, media finală. 

Astfel, după contestaţia depusă, Eva Bartoş a obţinut la matematică nota 8,25, media finală fiind 8,72.

Pavel Bartoş (n. - 20 ianuarie 1975), originar din Miercurea Ciuc, este actor şi prezentator de televiziune. Este căsătorit cu actriţa Anca Bartoş (41 de ani) cu care are trei fete: Eva, Rita şi Sofia. 

Bartoş prezintă alături de Smiley, din februarie 2011, show-ul „Românii au talent“, de la Pro TV. Din septembrie 2011 apare şi în postura de prezentator al emisiunii „Vocea României“.

Alături de Smiley a câştigat de două ori premiul TV Mania pentru „Cel mai bun cuplu de prezentatori TV“, în 2014 şi în 2016.

Pavel Bartoş, alături de familia sa FOTO Elle.ro