Arnold Schwarzenegger va juca din nou în filme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Arnold Schwarzenegger (63 de ani), care şi-a încheiat recent mandatul de guvernator al statului american California, a anunţat cu ajutorul contului său de Twitter că este dispus să primească noi oferte pentru proiecte cinematografice.

El şi-a anunţat agenţia de impresariat artistic CAA (cea mai mare de la Hollywood) că este pregătit să revină pe marile ecrane, chiar şi în roluri de acţiune ca acelea care l-au consacrat. „Veşti bune. Prietenii mei de la CAA mă întreabă de şapte ani când pot să accepte o ofertă serioasă pentru mine. Le-am dat undă verde", a comunicat actorul.

Citiţi şi:

Medvedev către Schwarzenegger: "Dacă aţi fi cetăţean rus, aţi putea lucra pentru noi"

În perioada în care a fost guvernator al Californiei, începând cu 2003, Schwarzenegger a abandonat platourile de filmare pentru politică, dar a avut anul trecut o apariţie mică în filmul „Eroi de sacrificiu/The Expendables", regizat de bunul lui prieten Sylvester Stallone. În acelaşi timp, el a mai putut fi văzut într-o secvenţă construită digital din filmul „Terminator: Salvarea", în care protagonist era Christian Bale.

Schwarzenegger s-a lansat în showbiz după ce a practicat culturismul şi a câştigat de şapte ori titlul de Mister Universe. El a trecut ulterior spre filme, pelicula care l-a făcut celebru fiind „Conan Barbarul". S-a făcut remarcat şi în filme de acţiune, precum „Terminator", „Total Recall" şi „Predator", dar şi în comedii precum „Gravidul", „Poliţist de grădiniţă" şi „Gemenii".