Actorul Bill Paxton, cunoscut pentru rolurile din „Titanic“, „Twister“ şi „Aliens“, a murit la vârsta de 61 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bill Paxton a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi o nominalizare la premiile Primetime Emmy FOTO Hepta

Actorul american Bill Paxton, cunoscut pentru rolurile interpretate în filme precum „Titanic“, „Twister“ şi „Aliens“ şi în serialul „Big Love“, produs de HBO, a murit la vârsta de 61 de ani, sâmbătă, în urma complicaţiilor medicale apărute după o intervenţie chirurgicală, informează itv.com, citat de News.ro.

Bill Paxton, un star la Hollywood, a avut succes cu roluri interpretate în pelicule spectaculoase, apreciate de public, precum „Twister“, „Titanic“ şi „Aliens“.

A jucat şi în producţii de televiziune, remarcându-se cu rolul din serialul „Big Love“, produs de HBO, în care a interpreat un bărbat mormon care avea trei soţii. Bill Paxton a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi o nominalizare la premiile Primetime Emmy, pentru rolul interpretat în miniseria TV „Hatfields and McCoys“, în care a jucat alături de Kevin Costner.

„Cu sufletele îngreunate, vă anunţăm vestea că Bill Paxton a murit din cauza complicaţiilor apărute după o operaţie. Soţ şi tată iubitor, Bill şi-a început cariera la Hollywood lucrând mai întâi în departamentele artistice ale unor filme şi construindu-şi apoi o carieră ilustră, întinsă pe durata a patru decenii, fiind un prolific actor şi cineast“, a precizat agentul de presă al familiei actorului.

Bill Paxton era căsătorit de 30 de ani cu Louise Newbury, cu care avea doi copii.