Vocea României, ultimele audiţii pe nevăzute. Tudor Chirilă, pus pe glume: „E o vrăjeală că noi luăm deciziile, de fapt, ni se întorc scaunele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Moga, Smiley, Loredana şi Tudor Chirilă îşi aleg ultimii concurenţi FOTO Pro TV

Antrenorii de la „Vocea României“ şi-au completat ultimele locuri în echipe în cadrul ultimei runde de audiţii pe nevăzute, chiar dacă Tudor Chirilă a glumit spunând că, în realitate, deciziile cu privire la concurenţii care merg mai departe nu sunt luate de ei.

Diana Hetea, o violonistă de 36 de ani din Timişoara, a fost cea care a deschis ultima rundă a audiţiilor pe nevăzute de la „Vocea României“. Concurenta a mărturisit că nu-şi poate imagina viaţa fără muzică, fiind de părere că show-ul de la Pro TV este una dintre cele mai importante şanse ale carierei sale. Diana a ales piesa „Make You Feel My Love“, semnată de cântăreaţa britanică Adele, şi a reuşit să-i convingă pe toţi cei patru membri ai juriului.


„Timbrul tău aduce cu al cântăreţei Mariah Carey“, i-a spus Moga, în timp ce Chirilă a apreciat că „a gradat foarte bine piesa“. Deşi înainte de a urca pe scenă, Diana a mărturisit că i-ar plăcea să se întoarcă Tudor Chirilă, întrucât „pare un tip mai dificil, mai greu de satisfăcut din punct de vedere artistic“, a sfârşit prin a alege-o pe Loredana, deoarece a fost impresionată că artista a fost prima care s-a întors.

Gabriela Amzaru ( 16 ani), din Călăraşi, îşi doreşte să urmeze Facultatea de Psihologie, însă crede că este făcută pentru a fi pe scenă. Tânăra a povestit că primii bani i-a câştigat la vârsta de cinci ani în cadrul unui concurs de muzică şi a declarat că dacă ar câştiga marele premiu de la „Vocea României“, şi-ar dori să investească în cariera sa, pentru că îşi doreşte să fie cunoscută. Tânăra a mizat pe o melodie din repertoriul Loredanei, „Ileană“, şi a primit votul de încredere al artistei, dar şi al lui Smiley.


„M-a surprins alegerea ta, pentru că de obicei concurenţii aleg altfel de melodii“, i-a spus Loredana, care, aşa cum era de aşteptat, a fost alegerea Gabrielei. „La Vocea României e o vrăjeală că noi luăm deciziie, de fapt ne întorc ei“, a glumit Tudor Chirilă.


Alexandru Florea (23 de ani), un actor originar din Constanţa, a mai participat la „Vocea României“ în ediţiile din 2012 şi 2013, dar nu a reuşit să întoarcă niciun scaun, însă declară că este bucuros că s-a întâmplat aşa, pentru că acest lucru l-a ajutat să se redescopere.


De această dată, Loredana şi Moga s-au întors, fiind impresionaţi de interpretarea piesei „Bed Of Roses“, a trupei Bon Jovi. „Ai o voce incredibilă şi ai reuşit să faci acest cântec să sune cu totul şi cu totul altfel“, a fost de părere Loredana.


„Vocea ta s-ar putea să fie bună şi pe un pop-rock, oamenii şi-ar dori să vadă că nu eşti fixat pe un anume gen, aş vrea să încercăm împreună să trecem prin mai multe genuri“, a încercat să-l convingă pe concurent şi a reuşit, chiar dacă iniţial tânărul a dezvăluit că ar alege pe oricine cu excepţia lui Moga. „Am venit cu ceva în minte, dar o să fac contrariul şi o să-l aleg pe Marius Moga“, a explicat Alexandru.

Ioana Sapianu (26 de ani),de meserie reporter, a povestit că a moştenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său şi îşi doreşte ca pe scena de la „Vocea României“ să fie pe placul spectatorilor.
Tânăra a ales piesa „Radioactive“, a trupei Imagine Dragons, iar Smiley şi Marius Moga au apăsat butonul, amândoi apreciind opţiunea Ioanei. „Mi-a plăcut foarte tare alegerea ta, foarte curajoasă“, a lăudat-o Smiley, în timp ce Moga s-a declarat surprins să audă această piesă cântată de o voce feminină şi a convins-o astfel să i se alăture.

Vocea din spatele cortinei a aparţinut lui Sergiu Ferat, din Bacău, care a interpretat una dintre cele mai apreciate melodii ale lui Michael Jackson, „Man in the mirror“. „Ai cântat în stilul tău şi mi-a plăcut foarte tare“, i-a mărturisit Smiley, singurul care s-a întors.

Sara Mihali (17 ani), elevă la Liceul de Arte din Baia Mare, a mizat pe „Rise Like A Phoenix“, piesa pentru care travestitul Conchita Wurst a câştigat ediţia din 2014 a concursului Eurovision.
Smiley şi Loredana au fost singurii care au apreciat interpretarea suficient de mult încât să-i ofere o şansă tinerei. „E un cântec pe care eu nu-l suport, nu-mi place, dar dramatismul din vocea ta m-a impresionat“, i-a spus Smiley, însă Sara a vrut să facă parte din echipa Loredanei.

Cristina Popa (31 de ani), originară din Chişinău, a fost susţinută să aleagă calea muzicii de către mama ei, care este artist emerit în Moldova. Prin urmare, concurenta a absolvit Conservatorul şi timp de cinci ani a locuit în China, unde a cântat la diverse evenimente. Tânăra a cântat „Lean On“ şi astfel a ajuns în echipa lui Smiley, alături de care a mai colaborat şi în trecut. „Ai o voce senzaţională, întotdeauna mi-a plăcut timbrul tău, mă bucur foarte tare că m-am întors“, a precizat antrenorul.       


Andreea Manasia (26 de ani) a cântat vreme de opt luni pe un vas de croazieră, chiar dacă părinţii nu au fost de acord să-şi clădească o carieră în muzică. Tânăra a reuşit să-l cucerească pe Tudor Chirilă cu interpretarea piesei „If I Were A Boy“, de la Beyonce.