„Vocea României“: Antrenorii şi-au format echipele pentru live-uri. Rockerul Dudu Isabel şi karatista Diana Arvinte au plecat acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dudu Isabel a părăsit competiţia, cu toate că Loredana a zis la audiţiile pe nevăzute că e un concurent periculos. În urma duelului, antrenoarea a mizat pe Iulia Dumitrache, fiindcă are o voce mai ofertantă

Fiecare profesor şi-a ales cei opt favoriţi ce se vor lupta în etapele transmise în direct. În ultimul show al confruntărilor, Brenciu şi Loredana s-au certat pentru că au metode diferite de instruire, dar şi din pricina discrepanţelor profesionale dintre ei doi.

Dacă în ediţiile anterioare Brenciu s-a certat cu Moga, de data aceasta, artistul nu s-a înţeles cu interpreta hitului "Viva Mamaia".

Ana Maria şi Denisa au interpretat hitul „La La La” (Naughty Boy şi Sam Smith), moment ce a declanşat conflictul dintre antrenorul fetelor şi Loredana care a considerat că artistul ar fi trebuit să le înveţe câteva tehnici muzicale, pentru a interpreta piesa mai bine. “N-are nicio importanţă cine a cântat melodia înainte. Poate să fie din secolul al III-lea, î.Hr., poate să o fi cântat un transsexual sau un hipster”, a zis Brenciu, supărat şi de comentariile lui Moga.

După care a aruncat cu apă în platou, ca să anime atmosfera, şi a mâncat nişte ciocolată de la Bartoş care a fost atent că „i-a scăzut glicemia”, Brenciu a continuat conflictul cu Loredana, de data aceasta argumentele lor vizând realizările profesionale şi nu metoda de învăţare aplicată.

Brenciu şi-a justificat cunoştinţele muzicale prin faptul că în familia sa au fost mulţi muzicieni. „Eu n-am avut muzicieni în familie, dar la 14 ani am câştigat tot ce se putea câştiga”, i-a răspuns diva, râzând, în aplauzele publicului.
„Horia vrea să se complice şi se bate cu pumnii în piept că ştie cel mai bine, dar el mai întâi a fost prezentator şi după aia cântăreţ”, l-a caracterizat diva pe expertul în bel canto. Acesta, în schimb, a preferat să ignore „blondeţea şi decolteul Loredanei”. 

Discuţiile aprinse au deranjat-o, însă, pe Monica Anghel. „La un moment dat, am avut un impuls de a mă ridica de pe scaun şi de a pleca”, a spus sfătuitoarea lui Brenciu. După dispute, mentorul a ales-o pe Denisa.

Loredana a pariat pe o nouă “combinaţie letală” şi i-a adus pe aceeaşi scenă pe Dudu Isabel şi Iulia Dumitrache. "A fost, de departe, cel mai puternic şi energic duet de până acum", a apreciat diva interpretarea piesei "It Takes Two" (Rod Stewart şi Tina Turner). La finalul duetului vulcanic, rockerul le-a mulţumit fanilor din Cluj în engleză, aşa cum a făcut şi la audiţii, atitudinea sa nefiind, însă, un argument suficient de puternic pentru ca Loredana să-l propulseze în concurs.

„Stilul lui de a cânta mă va limita în alegerile viitoare, iar Iulia e mult mai ofertantă”, a explicat Loredana. "Rockerul periculos", cum l-a botezat Lori, a plecat acasă, căci niciun profesor nu l-a mai invitat în echipă. "A fost o decizie bună", a analizat Brenciu opţiunea Loredanei. "M-a surprins că şi-a schimbat timbrul. Ce suntem, ventriloci?", a mai întrebat el. Deşi vizibil supărat, rockerul a plecat cu capul sus. „Ştiu să suport o înfrângere”, a conchis participantul.

Din cuplul Marcela - Marius, Loredana l-a ales pe tânărul ce seamănă cu Gerard Butler, pentru că „are o lejeritate atunci când cântă". "Sunt convinsă că publicul feminin va fi alături de el”, a justificat ea.

Următorii parteneri, Florin şi Kinga, au încercat să fie pe placul profesorilor, însă părerile au fost împărţite. „Nu aţi fost convingători niciunul dintre voi”, le-a zis Smiley, în timp ce Lori i-a apreciat pentru tinereţe şi prospeţime.

Mentorul Brenciu l-a ales pe băiat, explicându-şi alegerea prin prisma faptului că Florin i-a urmat sfaturile.

Cu toate că Monica Anghel a criticat-o pe concurentă că are un „vibrato lăbărţat”, Lori a invitat-o pe blondină în echipa sa.

Din gaşca Lucian – Adi, Smiley a decis să meargă mai departe cu primul, în ciuda contestaţiilor lui Moga. „Smiley e un pic sadic, e mult de cântat în acut şi voi aţi cântat bine”, i-a apreciat Randi.

Ana şi Muneer au interpretat “I Belong To You” de la Lenny Kravitz, iar Brenciu a sfătuit-o pe Loredana să o aleargă pe fată dacă vrea o voce puternică şi pe băiat, în cazul în care optează pentru o apariţie senzuală.

Interpreta piesei „Apa” a votat vocea lui Muneer, participantul cu o atitudine de superstar ce beneficiază şi de experienţă internaţională.

Andrada şi Florin din gaşca lui Brenciu au readus rockul la Pro TV, spre nemulţumirea celorlalţi antrenori care nu l-au auzit pe concurent cântând şi alt gen muzical. “Colegii mei se comportă ca nişte copii. Invariabil, după ce cântă Florin, ei îl întreabă: «Auzi, dar mai ştii şi altceva?»”, a ripostat artistul ce a propulsat a doua voce a României. Brenciu a ignorat comentariile colegilor şi a decis să continue show-ul cu Florin Ilinca. Decizia lui a fost din orgoliu, ca să ne demonstreze că ceea ce a auzit el în vocea lui, când a întors scaunul la audiţii, nu a mai auzit nimeni”, a înţeles Loredana.

Sânziana Nicolae şi Georgia Dascălu din echipa lui Moga au cântat "Turn Off The Lights" de la Nelly Furtado. Moga a fost impresionat de pisica neagră, însă şi felina blondă a avut de câştigat, reuşind să intre în grupul lui Brenciu.

Cei patru antrenori şi-au alcătuit echipele de opt membri, pentru prima etapă live, transmisă pe 1 decembrie, când Pro TV îşi aniversează majoratul.

Moga i-a ales pe Andi Grasu, Sânziana Nicolae, Andrei Loica, Felix Burduşa, Dana Torop, Angelo Simonică, Elena Şelaru şi Jovana Milovanovich.

Brenciu a optat pentru Andrei Hanghiuc, Denisa Mosincat, Florin Ilinca, Arpad Torok, Florin Timbuc, Ana Maria Mirică, Mihai Chiţu şi Georgia Dascălu.

Karatista Diana Arvinte a plecat acasă.

Loredana i-a primit în grup, cu zâmbetul pe buze, pe Muneer, Alina Dorobanţu, Andrei Chermeleu, Kinga Farkaş, Aurel Niamţu, Marius Marin, Florin Mândru şi Iulia Dumitrache.

Smiley a avut încredere în Stella, Lucian Frâncu, Claudia Iuga, Adrian Molnar, George Secioreanu, Adrian Nour, Răzvan Alexa, Iolanda Moldoveanu şi Nicoleta Ticală.