Serialul „Buffy, spaima vampirilor“ revine cu o eroină de culoare VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sarah Michelle Gellar a interpretat-o pe Buffy Summers în cele 7 sezoane ale seriei originale

Departamentul de televiziune al studioului american 20th Century Fox pregăteşte în prezent o nouă versiune a serialului „Buffy the Vampire Slayer“ (1996-2003), cu o eroină de culoare, a indicat pentru AFP un purtător de cuvânt, confirmând informaţiile mai multor media americane.

Pe lângă personajul principal, Fox 21 TV Studios speră să propună o distribuţie mult mai viariată decât serialul original, unde toţi actorii principali erau albi, potrivit site-ului Deadline. 

Adolescenta americană Buffy Summers, interpretată în serialul original de Sarah Michelle Gellar, a fost aleasă să lupte, cu ajutorul prietenilor ei, împotriva vampirilor care constituie o ameninţare permanentă. 

Monica Owusu-Breen, care a lucrat şi la „Charmed“, „Alias“ sau „Lost“, a fost desemnată scenaristă, creatoare şi producătoare executivă a noului serial, produs de acelaşi studio ca şi originalul.

Ea va fi asistată de creatorul serialului original şi scenaristul de succes Joss Whedon („Justice League“, „Avengers: Age of Ultron“), care va fi producător executiv. 

Proiectul nu are încă un distribuitor şi va fi prezentat în această vară mai multor canale şi platforme de difuzare, potrivit Deadline.