Pro TV a fost lider de audienţă cu „Dansez pentru tine“. Dansurile populare şi dialogul dintre Mihaela Rădulescu şi Ştefan Bănică au făcut deliciul publicului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Rădulescu a dansat cu Bogdan Boantă (stânga), dar s-a "duelat" verbal cu fostul ei soţ, Ştefan Bănică FOTO Pro TV

Dansurile tradiţionale româneşti, tangoul şi momentele susţinute de invitaţii speciali vineri seara, la „Dansez pentru tine“, au transformat postul Pro TV în lider de audienţă.

În intervalul orar 20.30 - 01.19, Pro TV a înregistrat, în medie, pe publicul din mediul urban, 8 puncte de rating şi 21% cotă de piaţă, de aproape două ori mai mult faţă de Antena 1, care avea doar 4,4 puncte de rating şi 11,5% cotă de piaţă.

Postul din Pache Protopopescu a fost lider şi pe publicul comercial, cu un rating mediu de 7,7 puncte şi 22,2% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1, clasată pe locul al doilea, a înregistrat 5,3 puncte de rating şi 15,2 % cotă de piaţă. Minutul de aur al emisiunii a adunat în faţa micilor ecrane, la 21.08, aproape 2.500.000 de telespectatori din întreaga ţară.

Dacă unele perechi au obţinut note de zece pentru prestaţiile lor din ringul de dans, Mihaela Rădulescu – invitată să danseze pentru un caz umanitar - a luat nota maximă, dar nu pentru evoluţia ei. Pentru prima dată în acest sezon, Mihai Petre a acordat nota maximă, dar nu pentru un dans ci pentru schimbul savuros de replici dintre Mihaela Rădulescu şi fostul ei soţ, Ştefan Bănică, prezentatorul emisiunii.

Uimit de felul în care Mihaela a dansat tango alături de Bogdan Boantă, Ştefan i-a mărturisit că nu o credea capabilă de o asemenea performanţă. Mihaela i-a explicat imediat şi de ce, spre deliciul întregului public şi al juriului: „Nu, pentru că la nuntă noastră eu am dansat cu alţii, în timp ce tu cântai“.  

Săptămâna viitoare, duelul se va da între perechile Elena Ionescu-Freek şi Iulia Clisu-Dima Trofim.