Kanal D anunţă un nou serial turcesc, după ce primul sezon din „Kosem“ ajunge la final

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorii Neslihan Atagül şi Burak Özçivit sunt protagoniştii noului serial turcesc de la Kanal D

Kanal D va difuza un nou serial turcesc, „Dragoste infinită“, după ce primul sezon al producţiei de succes „Kosem“ ajunge la final.

La aniversarea celor zece ani pe piaţa media din România, Kanal D le-a pregatit o surpriză telespectatorilor săi şi fanilor serialelor turceşti. Începând de luni, 20 martie, va fi difuzat, de luni până joi, de la ora 20.00, un nou serial turcesc – „Dragoste infinită/Kara Sevda“, care s-a bucurat de un uriaş succes încă de la primul episod apărut în Turcia.

Totdată, reprezentanţii Kanal D anunţă că ultimul episod al primului sezon din serialul „Kosem“ va fi difuzat joi, 16 martie, urmând să revină cu noi episoade în grila postului.

Serialul „Dragoste infinită“ este realizat de aceiaşi producători care şi-au pus amprenta pe serialele turceşti deja difuzate la Kanal D şi care au adunat în faţa micilor ecrane milioane de telespectatori, printre acestea numărându-se „Yaman“, „Ezel“, „Fatmagul“, „În dragoste şi în război“. 

Personajele principale din serialul „Dragoste infinită“ nu sunt străine publicului din România: Burak Özçivit este cunoscut din serialul-fenomen „Suleyman Magnificul“, unde a jucat rolul lui Malkoçoğlu, iar Neslihan Atagül a interpretat-o pe Neriman în serialul „Un destin la răscruce“.

Serialul „Dragoste infinită“ prezintă o poveste de dragoste dintre doi tineri din două lumi diferite care se îndrăgostesc iremediabil. Kemal (Burak Özçivit), student în ultimul an la Inginerie Minieră, este unul dintre cei trei copii ai unei familii din clasa mijlocie, iar singurul lui ţel în viaţă este să îşi câştige existenţa şi să supravieţuiască vicisitudinilor. Fiind o fire raţională, acesta nu crede în miracole şi cu atât mai puţin în miracolul dragostei. Însă lumea lui monotonă este întoarsă pe dos odată cu apariţia lui Nihan (Neslihan Atagül) în viaţa sa. 

Provenind dintr-o familie înstărită, Nihan trăieşte în zona rezidenţială a oraşului. Totuşi, ea nu rezonează cu valorile mediului în care a crescut şi se distanţează de lumea din care face parte. Deşi pare imposibilă, dragostea dintre Kemal şi Nihan va depăşi diferenţele de poziţie socială, iar cei doi reuşesc să rămână împreună până în ziua în care Kemal este nevoit să plece din Istanbul pentru a lucra într-o mină. 

Ce nu ştie tânărul este că şi Nihan are un secret pe care trebuie să îl îngroape laolaltă cu dragostea lor. Iubirea celor doi va fi pusă la grea încercare şi aceştia vor trebui să depăşească nenumăratele obstacole ce stau în calea fericirii lor.