„Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ pune la bătaie 80.000 de euro şi un contract într-un restaurant de top din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Membrii juriului „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ FOTO Antena1

Toamna aceasta, felul principal în materie de gastronomie se serveşte în bucătăria show-ului de la Antena 1, „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“. Cel mai aşteptat reality cooking show al momentului pune la bătaie 80.000 de euro şi un contract într-un restaurant de top din Capitală.

Astfel, concurenţii vor avea şansa să demonstreze nu numai cât de talentaţi sunt în materie de gastronomie, ci şi să arate că-şi merită locul într-o bucătărie profesionistă. Cei intraţi în cursă vor lupta pentru a câştiga aprecierea juriului, dar şi pentru marele premiu de 80.000 de euro şi şansa de a obţine un contract la unul dintre cele mai bine cotate restaurante din Bucureşti.

Bucătari profesionişti sau nu, cei care cred că pot face faţă în „Iadul Bucătarilor“ sunt aşteptaţi la preselecţiile ce vor avea loc la hotelul Pullman din Bucureşti, pe 12 şi pe 13 iulie, de la orele 10.00.

Participanţii sunt aşteptaţi cu cel mai bun preparat al lor, care să-i definească şi, totodată, să-i impresioneze pe membrii juriului – chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu.

Inscrierile se pot face pe siteul www.casting.a1.ro sau direct la probele eliminatorii din acest weekend.

Cei selectaţi să intre în competiţie vor locui într-o casă amenajată special pentru ei, foarte aproape de restaurantul în care vor găti. Concurenţii vor fi împărţiţi în echipe, iar, pe parcursul fiecărei ediţii, vor fi supuşi la multe probe eliminatorii.

Emisiunea va începe în această toamnă, la Antena 1.

„Singurul ingredient pe care trebuie să-l ai la tine tot timpul este perseverenţa“, îi sfătuieşte chef Scărlătescu pe cei care doresc să intre în „Iadul Bucătarilor“. Noi, cei trei care au învăţat România să jurizeze mâncarea – în restaurante, acasă, pe terase, la TV, oriunde – suntem pregătiţi să vă arătăm care este viaţa într-o bucătărie profesionistă şi ce se ascunde în spatele unei farfurii perfecte, a completat bucătarul.

La rândul lui, chef Bontea mărturiseşte: „«Hell’s Kitchen» este un format greu, dar unul de succes, un reality show care arată exact ce se întâmplă într-o bucătărie profesionistă, îţi dezvăluie toate provocările meseriei de bucătar. Service-ul ca la carte este cel mai dificil şi asta va fi cea mai mare provocare a concurenţilor – să se asigure că toţi clienţii veniţi în restaurant vor primi la timp cele mai alese farfurii.“

„Concurenţii de la «Hell’s Kitchen» trebuie să fie bătăioşi, rezistenţi la presiune, cu spirit de luptători, pentru că fiecare secundă din viaţa ta contează atunci când eşti în bucătărie. In «Hell’s Kitchen» veţi vedea exact cum arată viaţa unui bucătar profesionist şi mulţi dintre cei intraţi în competiţie vor trece prin provocări pe care nu le-au avut niciodată“, este de părere chef Florin Dumitrescu.

„Hell’s Kitchen“ este unul dintre cele mai urmărite şi mai longevive show-uri de cooking din întreaga lume. Difuzat în peste 50 de ţări, „Hell’s Kitchen“ a obţinut rezultate impresionante la nivel de rating şi cotă de piaţă, fiind un etalon în materie de show-uri culinare. Creatorul formatului „Hell’s Kitchen“ este celebrul Gordon Ramsay, unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai de succes bucătari din întreaga lume şi un star internaţional de televiziune. Restaurantele sale, 14 la număr, au adunat în total peste 15 stele Michelin, fiind pe lista celor mai exclusiviste locuri din lume.
 

Mai multe pentru tine:
Dovada că Alessia Pop, câștigătoarea Vocea României, s-a cunoscut cu Theo Rose înainte de a urca pe scena concursului de la PRO TV. Unde au fost cele două
Ce etnie are Alessia Pop, câștigătoarea de la Vocea României: „Nu pot exprima durerea pe care o simt ...”
De ce se adaugă o lingură de mălai în compoziția sarmalelor. Un truc folosit de bucătăresele din Moldova
Cadouri de Crăciun pentru copii: 25 de hanorace și pulovere festive – de la modele la reducere sub 100 de lei, la cadouri unicat și personalizate
Tricouri de Crăciun pentru copii și familie – Cadouri unice, outfituri cozy și reduceri exclusive eMAG: magia sărbătorilor în casa ta
Obiceiul adorabil de la Palatul Regal britanic, în ajun de Crăciun. Cum se împarte fericirea între prinți și prințese
Cele mai bune 15 vinuri de pe eMAG în 2025: ce aleg românii de sărbători. Transformă mesele de Crăciun și Revelion în momente magice
Top 20 mașini de spălat și uscătoare 2025 – alege modelul perfect pentru casă și economisește inteligent
Pijamale pentru copii de Crăciun 2025 – cozy și hazlii, la ofertă, majoritatea sub 100 lei, cadouri de la Moșu’ pentru dimineți pline de magie
Cadouri de Crăciun pentru el: Top 15 aparate și produse de ras și bărbierit verificate online – alege cadoul care îl va impresiona și răsfăța
Cornel Dinu spune ce pensie încasează, după 40 de ani petrecuți la Dinamo: „Asta-i o țară, un stat care nu-și servește locuitorii, fură de la ei”