Bake Off şi Chefi la cuţite, la prima confruntare: Egalitate pe publicul comercial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu au dat startul competiţiei „Chefi la cuţite“, la Antena 1 FOTO Antena 1

Seara de luni, 7 martie, s-a dovedit a fi prima luptă pe audienţe dintre cele două emisiuni culinare. Show-ul „Bake Off“ de la Pro TV a intrat, începând de aseară, în concurenţă directă cu „Chefi la cuţite“, difuzat de Antena 1, ieşind amândouă la egalitate pe segmentul comercial.

Pe toată durata difuzării programului „Bake Off“ (20.30-22.30), cele două emisiuni culinare au fost urmărite de un număr egal de 397.000 de persoane pe targetul comercial, arată Pagina de media. Emisiunea „Chefi la cuţite“, care a debutat aseară la Antena 1, a fost însă mai lungă cu o jumătate de oră decât „Bake Off“. Cele 30 de minute au fost suficiente ca  Antena 1 să urce pe prima poziţie în segmentul 18-49 de ani. Pro TV şi Antena 1 au fost urmate de Kanal D, cu serialul „Furtună pe Bosfor“, pe aceeaşi categorie de public.

La nivel naţional, însă, Pro TV a fost lider de audienţă cu 1,4 milioane de telespectatori pe minut, pe durata difuzării emisiunii „Bake off“. Pe locul doi s-a clasat Kanal D, la doar câteva mii de telespectatori distanţă, iar locul al treilea a fost ocupat de Antena 1, cu puţin peste un milion de români. Vezi cele mai importante momente din debutul show-ului „Chefi la cuţite“

La oraşe, show-urile culinare au pierdut în faţa serialului turcesc „Furtună pe Bosfor“ de la Kanal D, care a fost urmărit de 769.000 de persoane în intervalul 20.30-22.30. Pe segmentul urban, „Bake off“ a fost urmărită de 698.000 de telespectatori, iar show-ul „Chefi la cuţite“ a fost urmărit de 638.000 de persoane. La fel a stat clasamentul pe segmentele naţional şi urban şi pe intervalul de difuzare al emisiunii „Chefi la cuţite“(20.30-23.00).

Mai multe pentru tine:
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Aur, argint și bronz pentru România la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Tabloul Mona Lisei ar putea avea propria cameră, la Muzeul Luvru
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
În Germania începe procesul grupului care plănuia răsturnarea parlamentului și uciderea cancelarului. Printre inculpați: un prinţ, un soldat, un astrolog şi o antivaccinistă