Antonia intră în ringul viselor de la „Dansez pentru tine“ pentru un caz umanitar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antonia dansează pentru Roxanei Atofane, o tânără din Suceava care suferă de boala oaselor de sticlă şi care vrea să-şi continue orele de canto FOTO Pro Tv

Antonia, una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului, deschide seria vedetelor care păşesc în ringul viselor de la „Dansez pentru tine“, unde dansează pentru un caz umanitar.

Artista dansează pentru visul Roxanei Atofane (13 ani), din Suceava, care vrea să-şi continue orele de canto la Iaşi şi să-şi ajute tatăl care are o proteză. Chiar dacă suferă de boala oaselor de sticlă, Roxana este pasionată de muzică şi ia cursuri de canto la Palatul Copiilor din Iaşi încă de la vârsta de şapte ani.

Odată la patru luni, Roxana merge în Spania pentru a urma un tratament care o ajută să aibă o viaţă mai uşoară. În ciuda tuturor piedicilor puse de soartă, tânăra nu s-a lăsat învinsă de neajunsurile acestei boli nemiloase şi a participat la multe festivaluri naţionale de muzică la care a obţinut premii foarte bune. Din păcate, soarta a fost potrivnică nu doar cu tânăra talentată, ci şi cu tatăl ei căruia i-a fost amputat un picior după ce a fost diagnosticat cu cancer. Toate acestea au determinat familia tinerei să facă un credit, însă pregătirea Roxanei a trecut pe locul secund, iar fetiţa a încercat să suplinească lipsa orelor de canto acasă. Roxana ştie însă că pentru a reuşi trebuie ca ea să se pregătească şi să studieze cât mai mult.

„Mă bucur că reuşesc de data aceasta să mă implic şi să intru în ringul de la «Dansez pentru tine». Este o experienţă nouă pentru mine, dar frumoasă, şi cu fiecare repetiţie mă simt mai responsabilă şi mai dornică să fac tot ce ţine de mine să împlinesc un vis sau să adus un zâmbet în viaţa cuiva. Am emoţii pentru vineri, dar abia aştept să dansez“, a declarat Antonia.