Rammstein, în studio pentru cel de-al şaptelea album

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nemţii au urcat pe scenă şi în România. FOTO Dorin Constanda

Trupa germană Rammstein a început sesiunile de înregistrări pentru cel de-al şaptelea album, primul din ultimii nouă ani, scrie NME.

În 2009, grupul a lansat „Liebe Ist Für Alle Da”, urmat, în 2011, de compilaţia „Made in Germany”, pe care a fost inclusă piesa „Main Land”.

Pe pagina oficială de Facebook, trupa a publicat mai multe fotografii din studio, alături de textul: „În lucru”.

Membrii formaţiei metal au anunţat înregistrarea celui de-al şaptelea album în 2015. Chitaristul Richard Kruspe a declarat anul trecut că este „sceptic” privind apariţia materialului de studio, deoarece trupa „aproape că s-a destrămat” ultima dată când el s-a aflat împreună cu colegii în studio.

Rammstein a fost înfiinţată la Berlin, în 1994. Stilul muzical al formaţiei, pe care cei şase membri ai trupei l-au numit „Tanz-Metall”, încorporează elemente de industrial metal, muzică electronică, Neue Deutsche Härte şi heavy metal. Versurile sunt cu precădere în limba germană. Trupa Rammstein, celebră pentru utilizarea frecventă a efectelor pirotehnice în concertele sale, a lansat şase albume de studio, care au fost vândute în peste 20 de milioane de copii pe plan mondial. Formaţia a concertat la Bucureşti în 2010 şi 2013. Grupul este format din Christoph Schneider (tobe), Richard Z. Kruspe (chitară), Paul Landers (chitară), Till Lindemann (voce), Oliver Riedel (bas) şi Flake Lorenz (clape).

Mai multe pentru tine:
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Coșmarurile care îi duc în pragul disperării pe mulți români. „M-am mutat, a fost insuportabil”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul
Eliza Samara, performanță uluitoare: a câștigat a 5-a oară Liga Campionilor la tenis de masă
Antrenorul de minți. Șahistul Flavius Mihailiuc învață copiii să judece corect: „Sunt abilități care le va trebui în viață“
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”