Pedeapsă cu închisoarea pentru o cântăreaţă egipteană care „a incitat la desfrâu“ într-un videoclip VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cântăreaţa egipteană Shaimaa Ahmed a fost condamnată la doi ani de închisoare pentru „incitare la desfrâu“ FOTO Youtube

O cântăreaţă din Egipt a fost condamnată la doi ani de închisoare pentru „incitare la desfrâu“, după ce a apărut într-un videoclip muzical „deosebit de sugestiv“.

Cântăreaţa Shaimaa Ahmed, în vârstă de 25 de ani, cunoscută sub numele de scenă Shyma, a fost arestată pe 18 noiembrie, după ce au fost depuse mai multe plângeri cu privire la videoclipulmelodiei „Andy Zoroof/Am probleme“.

În videoclip, tânăra apare în lenjerie intimă în timp ce mănâncă o banană într-un mod provocator, scrie The Independent. 

Sentinţa a fost însoţită de o amendă de 10.000 de lire egiptene (480 de euro). Regizorul videoclipului, Mohamed Gamal, a primit aceeaşi sentinţă, însă aceasta nu este definitivă şi cei doi pot face recurs.

  

Videoclipul a stârnit controverse în societatea conservatoare din această ţară. „Cântăreaţa Shyma a dat o lecţie de depravare tinerilor“, a scris un ziar egiptean.

Cântăreaţa a cerut scuze persoanelor care i-au interpretat videoclipul într-un mod „nepotrivit“: „Nu mi-am imaginat că se vor întâmpla toate aceste lucruri şi că voi fi supusă unui atac atât de puternic din partea tuturor“, a scris tânăra pe pagina ei de Facebook, care a fost ştearsă ulterior.

Cazul ei nu ar fi primul de acest gen, având în vedere că, în 2015, un tribunal egiptean a condamnat la  şase luni de închisoare două dansatoare de bellydance, sub aceeaşi acuzaţie. 

Mai multe pentru tine:
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul
Eliza Samara, performanță uluitoare: a câștigat a 5-a oară Liga Campionilor la tenis de masă
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Coșmarurile care îi duc în pragul disperării pe mulți români. „M-am mutat, a fost insuportabil”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Antrenorul de minți. Șahistul Flavius Mihailiuc învață copiii să judece corect: „Sunt abilități care le va trebui în viață“
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”