People's Choice Awards: cine sunt câştigătorii. Ellen DeGeneres, în istoria galelor cu un număr record de trofee

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa şi prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres a intrat în istoria galelor People's Choice Awards, după ce a câştigat trei trofee la ediţia din 2017 a acestui eveniment, organizat miercuri seară în Los Angeles. Graţie acestor victorii, vedeta americană a ajuns la un număr total de 20 de premii People's Choice pe care le-a câştigat de-a lungul anilor, informează „The Hollywood Reporter“, citat de News.ro.

Câştigătorii People's Choice Awards: Ellen DeGeneres, în istoria galei 

Ellen DeGeneres a impresionat la gala People's Choice Awards 2017, prezentată de Joel McHale, după ce a devenit cea mai premiată artistă din istoria acestor premii, cu 20 de trofee.

Miercuri seară, vedeta americană s-a impus la trei categorii: „prezentatorul preferat al unei emisiuni TV difuzată în daytime“, „cea mai bună colaborare de comedie“ şi „cea mai bună voce dintr-un film de animaţie“.

Johnny Depp a primit trofeul Favorite Movie Icon (Legenda de film preferată). Starul american, al cărui divorţ de Amber Heard a fost finalizat în urmă cu câteva zile, a susţinut un discurs emoţionant, în care le-a mulţumit fanilor pentru sprijinul lor în această perioadă dificilă.

Cântăreţul JustinTimberlake a câştigat două premii, impunându-se la categoriile „cântăreţul preferat“ şi „cântecul preferat“ - single-ul  „Can't Stop the Feeling“ din animaţia „Trolls“.

Kevin Hart şi Dwayne Johnson, protagoniştii filmului „Central Intelligence“, au fost la rândul lor recompensaţi cu două trofee. Kevin Hart a fost desemnat actorul de comedie preferat, iar Dwayne Johnson s-a impus la categoria „actorul preferat dintr-un serial premium“.

La categoria „filmul preferat“ a triumfat animaţia „Finding Dory“, în timp ce la categoria „actorul de film preferat“ a fost desemnat starul canadian Ryan Reynolds.

Jennifer Lawrence s-a impus la categoria feminină echivalentă - „actriţa de film preferată“.

Lungmetrajul „Deadpool“ a fost desemnat „filmul de acţiune preferat“, iar „Bad Moms“ a fost desemnat „filmul preferat de comedie“.

La categoria „filmul dramatic preferat“ s-a impus pelicula „Me Before You“.

Filmul thriller preferat a fost desemnat „The Girl on the Train“.

Cine a câştigat în domeniul TV 

Au fost decernate trofee şi în domeniul producţiilor de televiziune. Astfel, „Outlander” s-a impus la categoria „serialul TV preferat“, „The Big Bang Theory“ a triumfat la categoria „serialul de comedie preferat“, iar „Grey’s Anatomy“ a fost desemnat „serialul dramatic preferat“.

„The Simpsons“ a fost desemnat „serialul animat preferat“.

În domeniul muzicii, Justin Timberlake a fost recompensat cu trofeul aferent categoriei „cântăreţul preferat“, în timp ce Britney Spears s-a impus la categoria echivalentă feminină - „cântăreaţa preferată“.

Fifth Harmony a fost desemnat „grupul preferat“, G-Eazy a triumfat la categoria „artistul hip-hop preferat“, Rihanna a fost aleasă învingătoare la categoria „artistul R&B preferat“.

Premiile People's Choice sunt atribuite în fiecare an exclusiv pe baza voturilor fanilor.

Cea de-a 43-a gală People's Choice a avut loc miercuri seară la Microsoft Theatre din Los Angeles. 

Mai multe pentru tine:
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
Aur, argint și bronz pentru România la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged
În Germania începe procesul grupului care plănuia răsturnarea parlamentului și uciderea cancelarului. Printre inculpați: un prinţ, un soldat, un astrolog şi o antivaccinistă
Tabloul Mona Lisei ar putea avea propria cameră, la Muzeul Luvru